Raw food efterrätt på en lördagsbrunch

sep 12, 2010

Efterrätt en lördagsbrunch


Igår kom våra vänner Henrik och Jessica hem till oss för att mysa med en nästan helt raw lördagsbrunch (min svärmors hemmagjorda babaganoush fick också en plats:)!). Jag hade inte direkt planerat någon efterrätt så spontant blev det en jordgubbsås med tinade jordgubbar, blötlagda aprikoser och ingefära+ chokladsås+ bananglass+ cacaonibs. Helt okej tyckte våra gäster;)!
Alla recepten finns i raw delight men inte tillsammans. Men gör så att du gör bananglass, lägger i en skål, häller på chokladsås ( kokosolja, kakao och agavesirap), chokladsåsen stelnar på glassen. Häll på jordgubbsåsen över chokladlagret och toppa med cacaonibs. Och vet du, att det bästa är att just det här behöver du inte bara begränsa till att äta som efterrätt till en lördagsbrunch utan också som efterrätt till den stundande söndagsmiddagen!
Nu bär det av på en promenad rakt in i skogen, sen ska jag greja till rödbetsbiffar och servera med raw svarta oliver…

Jessica gillar glass med chokladsås:)!


Henrik och Jessica bidrog med receptet i raw delight på hasselnötsnougaten och har bloggen rawfoodresan. De lade också in ett recept här på bloggen på en sagolika crepes och en helt galet god cesardressing!

Skål i glass!

Cheers!

Erica
Long Live Life

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »