Raw food efterrätt på en lördagsbrunch

Efterrätt en lördagsbrunch

Igår kom våra vänner Henrik och Jessica hem till oss för att mysa med en nästan helt raw lördagsbrunch (min svärmors hemmagjorda babaganoush fick också en plats:)!). Jag hade inte direkt planerat någon efterrätt så spontant blev det en jordgubbsås med tinade jordgubbar, blötlagda aprikoser och ingefära+ chokladsås+ bananglass+ cacaonibs. Helt okej tyckte våra gäster;)!

Alla recepten finns i raw delight men inte tillsammans. Men gör så att du gör bananglass, lägger i en skål, häller på chokladsås ( kokosolja, kakao och agavesirap), chokladsåsen stelnar på glassen. Häll på jordgubbsåsen över chokladlagret och toppa med cacaonibs. Och vet du, att det bästa är att just det här behöver du inte bara begränsa till att äta som efterrätt till en lördagsbrunch utan också som efterrätt till den stundande söndagsmiddagen!

Nu bär det av på en promenad rakt in i skogen, sen ska jag greja till rödbetsbiffar och servera med raw svarta oliver…

Jessica gillar glass med chokladsås:)!

Henrik och Jessica bidrog med receptet i raw delight på hasselnötsnougaten och har bloggen rawfoodresan. De lade också in ett recept här på bloggen på en sagolika crepes och en helt galet god cesardressing!

Skål i glass!

Cheers!

Erica

Long Live Life

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..