Vill du bli rawfood coach/inspiratör?

Då har vi en lösning för dig! Idag har Tom Lidström, Thim Bohm, Pontus Kristensson och jag träffats och lagt upp en utbildning för dig som vill inspireras mer till att leva en raw food livsstil. Vi har länge tänkt tankarna på varsitt håll, så det var en skön energi att skapa en struktur för vad vi vill ge vidare till dig som vill leva och kanske till och med arbeta med raw food. Utbildningen beräknas till att börja hösten 2011 men i november ska vi lansera en hemsida som berättar mer om utbildningen och där kommer du redan i november kunna anmäla ditt intresse. När jag reser runt i landet har jag många gånger fått frågan hur man kan utbilda sig till raw food coach/inspiratör/kock så det känns otroligt roligt att snart kunna presentera en utbildning för just detta! Och att göra det med de tre musketörerna (som jag kallar Tom, Thim och Pontus för mig själv) är verklig en fantastisk samverkan av olika personligheter och erfarenheter, för att göra utbildningen så komplett som möjligt.

Så nu på kvällen när jag kom tillbaka var kunskapskanalen på,  där spelades en vinjett upp med bilder från olika delar av världen. Vinjetten avslutades med ordet Världen där V:et visades som ett segertecken format av pek-och långfinger. För mig blev det då ändå tydligare varför vi skapar den här utbildningen. För att världen ska segra! Och vi, du och jag, kan vara med och göra så att världen segrar genom våra medvetna val. Just ordet seger är inte för mig en vinst i en maktkamp utan ett ord att det goda tar överhand. Att ödmjukheten, friden och kärleken tar över och gör att vi som människor och världen mår så bra som vi bara kan göra – det är seger för mig. Vad är seger för dig?

I det är raw food en stor del, i att du, jag och världen ska må så bra som möjligt:  friden, kärleken, ödmjukheten inför vår jord, och att raw food ökar din medvetenhet om dig själv.

V like in Victory!

Erica

Long Live Life

LOADING..