Vill du bli rawfood coach/inspiratör?

Då har vi en lösning för dig! Idag har Tom Lidström, Thim Bohm, Pontus Kristensson och jag träffats och lagt upp en utbildning för dig som vill inspireras mer till att leva en raw food livsstil. Vi har länge tänkt tankarna på varsitt håll, så det var en skön energi att skapa en struktur för vad vi vill ge vidare till dig som vill leva och kanske till och med arbeta med raw food. Utbildningen beräknas till att börja hösten 2011 men i november ska vi lansera en hemsida som berättar mer om utbildningen och där kommer du redan i november kunna anmäla ditt intresse. När jag reser runt i landet har jag många gånger fått frågan hur man kan utbilda sig till raw food coach/inspiratör/kock så det känns otroligt roligt att snart kunna presentera en utbildning för just detta! Och att göra det med de tre musketörerna (som jag kallar Tom, Thim och Pontus för mig själv) är verklig en fantastisk samverkan av olika personligheter och erfarenheter, för att göra utbildningen så komplett som möjligt.

Så nu på kvällen när jag kom tillbaka var kunskapskanalen på,  där spelades en vinjett upp med bilder från olika delar av världen. Vinjetten avslutades med ordet Världen där V:et visades som ett segertecken format av pek-och långfinger. För mig blev det då ändå tydligare varför vi skapar den här utbildningen. För att världen ska segra! Och vi, du och jag, kan vara med och göra så att världen segrar genom våra medvetna val. Just ordet seger är inte för mig en vinst i en maktkamp utan ett ord att det goda tar överhand. Att ödmjukheten, friden och kärleken tar över och gör att vi som människor och världen mår så bra som vi bara kan göra – det är seger för mig. Vad är seger för dig?

I det är raw food en stor del, i att du, jag och världen ska må så bra som möjligt:  friden, kärleken, ödmjukheten inför vår jord, och att raw food ökar din medvetenhet om dig själv.

V like in Victory!

Erica

Long Live Life

 1. Olivia skriver:

  Hej!
  Tänkte bara höra om denna utbildning är igång nu i dagarna?
  Väldigt tacksam för svar!
  Med varma hälsningar, Olivia

  1. Erica skriver:

   Hej Olivia!

   Snart är andra tillfället igång men nya datum för sommaren är bokade. 29 juni – 3 juli samt 3-7 augusti 2016! Maila mig på info@rawfoodbyerica.se så kan jag sända dig mer info där:)

   kram
   Erica

 2. Sandra skriver:

  Åh den utbildningen vill jag vara med på, har ätit raw food nu i några månader och kan inte tänka mig att gå tillbaka till enbart tillagad mat. 🙂

 3. Sanna skriver:

  Den här vill jag jättegärna vara med på : )))

 4. erica skriver:

  Hej Sara!

  Kul att du är nyfiken på kursen!
  I nuläget vet har jag inte svar på din fråga men så snart som vi har det kommer info på hemsida och i nyhetsbreven!
  Hjärtliga välkommen att höra av dig igen!
  Kram
  Erica

 5. Sara skriver:

  Hej! Hur omfattande kommer kursen att vara? Jag tycker att det låter väldigt spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..