Arganolja för insidan och utsidan

Mumma för insidan och utsidan

Jag har tidigare skrivit om arganoljan och hur kvinnors rättigheter förbättras av produktion av arganolja. Så jag blev extra glad när Arganiqa hörde av sig och berättade att de nu har börjat ta in arganolja i Sverige för att sprida denna undergörande olja till vår medborgare (medborgare är ett uttryck nu i valtider – man måste ju hänga med…;)!). Det som gjorde mig extra extra glad var att de även lanserar en hudolja som förpackas in den fina lilla flaska som ni ser på bilden.  Jag har själv provat den nu i en vecka när jag går och lägger mig och mmmmm vad skönt det känns.

Idag tänkte jag ta gulbetor, göra någon god röra och ringla arganoljan över (oljan i den stora vackra flaskan). Så hur smakar arganoljan? Den är mustig i smaken, djupt nötig men ändå fräsch, faktiskt finner jag den svår att beskriva men jag tror att du förstår när du smakat! Hudoljan är helt rå, men matoljan rostas lätt, så jag kanske tar lite hudolja på maten också för att se hur det smakar! Visst är det läckert när det går att använda mat på huden, och hudprodukter som mat!

Läs mer om arganoljans undergörande effekter på och köp den via webshopen på arganiqas hemsida!

Ett tips för er som vill utveckla er kreativa sida och skapa med Lucie Wiberg – delta på hennes mandalakurs i oktober. Att måla mandala är jag väldigt nyfiken på så snart behöver jag skapa utrymme för mig själv att gå på en av Lucies kurser.  Men passa på! Läs även mer om mandala och så kanske du också blir lika nyfiken som jag.

Happy fall!

Erica

Long Live Life!

Mandala målning med Lucie WIberg klicka på länken!

  1. Erica skriver:

    Tack för att du gjorde mig uppmärksam på detta! Nu finns den rätta länken där!

  2. Anna skriver:

    Hej Erica! Jag klickade på länken som du angav till Arganiqa, men komm till ett gammalt inlägg från din blogg. Det kanske har blivit ett litet misstag när du skrev inlägget?
    Ha det gott, Anna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..