Rawfoodinspirationsdag söndagen den 21 november

21 november blir det enda tillfälle i Göteborg då du har möjlighet att inspireras en heldag i raw food av Erica hösten 2010.

*Raw food  – ser läckert ut  smakar ljuvligt, är enkelt att tillreda och ger din kropp energi och glädje!

* Raw food – sägs göra dig friskare och yngre, ge din hy en ny   lyster, klarhet i ögonen och göra dig lättare både till kropp och sinne!

* Raw food – det bästa alternativet för dig och för vår jord. Eko, klimatsmart och ger livskraft!

Tidigare deltagare säger om inspirationsdagen i raw food
”Att få se Erica i skapartagen var en omvälvande upplevelse.

Efter inspirationskursen åkte jag hem och rensade ut all gammal skåpmat och gjorde plats för den nya livskraftiga och ekologiskt odlade maten. Jag har blötlagt, groddat, mixat, experimenterat och njutit. Och för första gången i mitt nästan 60-åriga liv tycker jag att det är en glädje att laga mat”. L.T.

-”Det bästa med kursen var för min del att Erica är så fantastiskt inspirerande.Härligt att se en person utstråla sådan hälsa och livsenergi, då förstår man att denna kost håller i längden. Har redan känt fantastiska förändringar i min

egen kropp även om jag hållit på så kort tid. Gillar verkligen att Erica vill vara en del av samhället. Uppskattar att hon inspirerar istället för att använda

pekpinnar”.  K.F.

Minicheesecake med jordgubbe

Raw Food är nu det heta på mathimlen! I Hollywood börjar fler och fler stjärnor övergå till raw food och även här i Sverige börjar den härliga mat och livsstilen raw food uppmärksammas. ?Raw Food är frukt, grönsaker, rotsaker, nötter, frön och torkade frukter som inte hettas upp över 42 grader. Kallpressade oljor, alger, superfoods, skott och groddar förekommer också inom raw food. Upphettning endast till 42 grader för att bevara maximalt med näring och enzymer.  Raw food sägs vara kosten som bevarar din ungdom, tar fram ditt allra vackraste jag och fyller ditt liv med livskraft.

Erica Palmcrantz Aziz är nu aktuell med boken ”Raw Food på svenska”  och ”Raw Delight”som hon skrivit tillsammans med Irmela Lilja. Erica vill inspirera till att äta raw food och på så sätt också öka människors livskvalité. Erica har själv levt med raw food, som inte bara är att sätt att äta utan en livsstil, i fem år.

Du som deltar kommer att få prova på olika superfoods, lära dig tillreda energifyllda frukostar, härliga luncher och middagar, läckra snacks och mumsiga desserter. Du får även lära mer om vad som behövs för att tillämpa raw food i vardagen, om raw food som livsstil och hur det fungerar. Under inspirationsdagen avnjuter vi allt det goda som tillreds!

Böckerna finns att köpas till specialpris på kursen och du får den signerad. Det finns även möjlighet att köpa speciella ”raw food-råvaror” och praktiska ”raw-food-köksredskap”.

Du anmäler dig till info@rawfoodbyerica.se senast den 15 november.

Plats: Parasoll, Esperantoplatsen,   Göteborg
Tid: 21 november, klockan 10-16.30
Pris: 1300 kr

Long Live Life!

Flingsalt på chokladbräck!

 1. Erica skriver:

  Hej Erika!

  Inspirationskursen är alltid på söndag, det var 2010 som du läste.
  Söndagen den 20 november hade vi kursen men det kommer fler tillfällen till våren. Hoppas vi ses då!

  Hjärtliga hälsningar
  Erica

 2. Erika skriver:

  Det hade verkligen varit jätte kul att komma, men eftersom det är på en vardag så är det svårt att få ledigt! Skulle du inte kunna ha något liknande på en helgdag någon gång? Såg dig först på den Vegetariska mässan i Göteborg och blev helt såld!

 3. Emma skriver:

  Hej!
  Jag undrar hur många är man som max på kursen? Hur går kursen till ungefär?Btw, jag var på 4good igår kväll och din föreläsning var jättebra tyckte jag!!! Väldigt fin klänning också… vart har du köpt den? Den här rawfood kursen låter väldigt intressant! Jag käkar nästan 100% rawfood men jag skulle gärna vilja att min mamma började också. Hon äter ju det jag lagar och älskar det. Men hon tar sig aldrig tid själv i köket, vilket är synd så jag tänkte att jag skulle skicka henne på något sånt här så kanske hon skulle byta sitt gamla vanliga mönster som vart med i 50 år….. : )
  Mvh Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..