Raw food bollar till 4good: Eat, Love, Live I Göteborg

Det var en helt fantastiskt härlig kväll Eat Love Live i Göteborg med 4good tjejerna Katrin och Carina + 400 till härliga tjejer! Du kan se bilder ifrån kvällen på via deras fangrupp på facebook. Den här kvällen var Kristin Kaspersen som höll en föreläsning om att vara sann mot sig själv, och just det temat spann jag vidare på. Jag var inbjuden som kvällens sunshine story och fick dela med mig om hur jag kom in på raw food och hur det gjorde/gör att jag kan vara mer sann mot mig själv. Efter pausen kom Alexandra Pascalidou upp på scen, man kunde tro att hon gick på raw food med den energin hon hade;)! Men det är nog mer grekisk eld där;)! Avslutningsvis kom PreemLena upp på scenen, kvinnan som var med och startade Baravara. Hon avrundade kvällen på ett djupt, mjukt och insiktsfullt sätt om att flöda med livet och komma ihåg att andas för att kunna njuta mer av allt som är.

Jag bjöd på bollar under kvällen och receptet är här:

1 dl mandel

15 fikon (blötlägg gärna i 4 timmar)

1-2 msk kakao

2 cm ingefära

1/2 dl sesamfrön

Kör mandeln finhackad i matberedaren. Har du blötlagt fikonen ta upp de ur vattnet och kör med mandeln. Använder du fikon som fortfarande är torra kan det behövas lite vatten för att det ska  bli en smet. Tillsätt ingefära och kakao och kör igen tills det blir en smet som du kan rulla till bollar. Häll upp sesamfrön på ett fat och rulla bollarna i dem. Ställ gärna kallt någon timma innan servering.

Jag fick också ett tips på min facebook om en ny application som är perfekt för dig som gillar att vara ute i skog och mark och plocka ätliga skatter!

”mushroomnavigator.web.surftown.se

Svamp och Bär Navigatorn (SOBN) är utvecklad för Android och är ett kraftfullt hjälpmedel för plockare att snabbt och och lätt markera fyndigheter. SOBN har en databas med våra vanligaste Svenska svampar och bär vilket passar såväl nybörjaren som den mer erfarna plockaren.”

4good – all is good!

Erica

Long Live Life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..