Bondens Marknad 18 september

Lördagsnöje

Mitt absoluta lördagsnöje är att gå till Bondens Marknad i Haga. Helst vill jag vara där precis när odlarna är klara med att lägga upp sin grönsaker, för att få de riktiga godbitarna.

Åke från Hållbar Hälsa

Jag brukar alltid handla av Åke som har Hållbar Hälsa i Hällungen, antingen åker jag till honom där han odlar sina grönsaker i Svenshögen eller så passar jag på när han är på Bondens Marknad. Åke erbjuder även lyxen att leverera varor direkt hem till din dörr.

Ting Ting

Ting Ting, Åkes fru, gör helt underbara fermenterad grönsaker och den här gången köpte jag inläggningsgurka på hennes speciella vis, som jag avnjutit till lunch.

Vita, gula och orangea morötter - något för varje smak

Dagens skörd

Jag fick med mig en hel kasse med härliga grönsaker; dinousariekål, fem olika slags gröna blad, tomater, vita avlånga rädisor, selleri, plommon till prinsessan och ett fång vackra blommor som har inslag av grönkål. För mig är det här en hel kasse med lycka!

Raw Happiness!

Erica

Long Live Life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..