Recept på Rawfood Persiljetabouleh

Persiljetabouleh

Persiljetabouleh skulle jag nog kunna äta varje dag tror jag! Nu har jag ”lovat” mig själv att äta det minst en gång i veckan, för det har hänt alldeles för sällan.

Det bara sprakar om persiljan som tabouleh till stor del består utav; klorofyll (som är inkapslat solljus), järn, kalcium, C-vitamin och karoten. Persiljan är också otroligt bra för att få fart på magen;)!

Varje gång som jag äter persiljetabouleh blir jag oerhört skönt mätt, uppfylls av ett skönt lugn och så blir det ett sånt där fånigt leende på mina läppar av nöjdhet! Hur känner du dig? Sitter du också där med ett fånigt leende och bara är så där nöjd?

Jag varierar mina tabouleh, jag kommer ihåg förra sommaren när jag plockade färsk mynta i kohagen och hackade ned. Det var pure power kan jag lova!

Här är ett recept som jag gjorde häromdagen:

1 knippe kruspersilja, finhackad

1 knippe bladpersilja, finhackad

2 tomater, skuren i kuber

2 avokado, skuren i kuber

saften från 1/2 lime

3 msk olivolja

1/2 dl hampafrön, skalade

alt. 1/2 rödlök

Blanda samman alla ingredienserna och njut allt vad du kan!

Prova gärna tabouleh receptet i Raw food på svenska – också en av mina absoluta favoriter:)!

Parsley from Heaven!

Erica

Long Live Life!

LOADING..