Recept på Rawfood Persiljetabouleh

sep 21, 2010

Persiljetabouleh


Persiljetabouleh skulle jag nog kunna äta varje dag tror jag! Nu har jag ”lovat” mig själv att äta det minst en gång i veckan, för det har hänt alldeles för sällan.
Det bara sprakar om persiljan som tabouleh till stor del består utav; klorofyll (som är inkapslat solljus), järn, kalcium, C-vitamin och karoten. Persiljan är också otroligt bra för att få fart på magen;)!
Varje gång som jag äter persiljetabouleh blir jag oerhört skönt mätt, uppfylls av ett skönt lugn och så blir det ett sånt där fånigt leende på mina läppar av nöjdhet! Hur känner du dig? Sitter du också där med ett fånigt leende och bara är så där nöjd?
Jag varierar mina tabouleh, jag kommer ihåg förra sommaren när jag plockade färsk mynta i kohagen och hackade ned. Det var pure power kan jag lova!
Här är ett recept som jag gjorde häromdagen:
1 knippe kruspersilja, finhackad
1 knippe bladpersilja, finhackad
2 tomater, skuren i kuber
2 avokado, skuren i kuber
saften från 1/2 lime
3 msk olivolja
1/2 dl hampafrön, skalade
alt. 1/2 rödlök
Blanda samman alla ingredienserna och njut allt vad du kan!
Prova gärna tabouleh receptet i Raw food på svenska – också en av mina absoluta favoriter:)!

Parsley from Heaven!

Erica
Long Live Life!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

6 Kommentarer

  1. lovelylillers nye trening og kostblogg!

    tack for recepten. høres godt ut og mycket nyttig! 🙂

    Svara
  2. Åsa

    Hej!
    KAn du inte ha en helgkurs i Raw food, grunderna, matlagning + recept i Östergötland 🙂

    Svara
  3. Erica

    Hej Åsa!
    Kom till Göteborg! Annars ses vi förhoppningsvis i Östergötland någon dag:)!
    kram
    erica

    Svara
  4. gitte

    Hej Erica!
    Spinner vidare på frågan..kommer du till sthlm någonting?
    Ha en bra dag!

    Svara
    • Erica

      16 oktober kommer blir den en inspirationskurs på Ashtanga yogashala på Gotlandsgatan – kika under rubriken ”hösten 2010” på första sidan på hemsidan. Ses där?
      Kram
      erica

      Svara
  5. Amanda Arnell

    Tack för ett fantastiskt recept! Underbart gott! Mitt första raw food försök shit vad enkelt& MEGA DUPER SUPER GOTT!! Tusen tack igen!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »