Hello Kitty goes raw

Hello Kitty

Eller iallafall en bit på väg:)! I somras när vi åkte hem ifrån fantastiska Råkostfestivalen tog det 7 timmar att åka hem. Saga som är en tapper liten tjej att sitta i bilen  så länge behövde en hel del underhållning. När vi stannade och tankade köpte hon sin första Hello Kitty tidning. Det blev ett bra tidsfördriv i tio minuter och sen fick jag ta över tidningen. Vad som gladde mig väldigt var att det var fem sidor om frukt som godis! Och en massa härliga recept för kidsen. Nu övar Saga och jag varje dag på fruktkartan vilken frukt som är vilken. Hon kommer ihåg de flesta men just det med ”litchi” är svårt….

Fruktkarta

Något som inte gick ihop för mig är om Hello Kitty är en personlighet eller om hon är en ”person”? För det står i tidningen att hon är 35 år, fast hon bara är tre äpplen hög och går i skolan och bor hemma hos sina föräldrar. Kräver mer undersökningar – eller om jag ska ägna mig åt mer vitala saker som kanske gör lite mer skillnad i världen;)?!

Men vet du mer om detta skriv gärna en kommentar:)!

Hello Kitty for mums and daughters!

Erica

Long Live Life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..