Lifevision med Robin Sharma – lead without a title

Lead without a title-

var temat för dagen med Robin Sharma i Lifevisions regi. Anders och Karin Haglund hade för andra gången bjudit hit Robin Sharma till Sverige. Förra året var det i Göteborg men denna fredag var det på Hotell Rival i Stockholm. 400 personer hade kommit för att få mer kunskap hur de kan leda utan att behöva en titel.

Jag hade även denna gång den fantastiska förmånen att få göra raw food snacks till fikapauserna. Anders och Karin Haglund är inne på PH-kosten med Dr Robert Young och raw food gör kroppen basisk – så för att förstärka deras livsvision hela vägen ut, väljer de bort det ”vanliga” fikat och erbjuder raw food snacks istället! Mer energi på deltagarna:)!

Stående ovationer för Robin

Nu är det kväll och jag sitter på ett snabbt X2000 och känner ett oerhört stort WOW efter dagen som varit. Det har varit en riktigt WOW dag – Robin var en enormt fascinerande talare, Lifevision och deras team var supersynkade och deltagarna var öppna för utveckling i livet.  Just nu känner jag mig full utav lust att utvecklas men ändå med ett lugn att glädje i nu:et är det något av det viktigaste för mig – tappar jag den får jag ta det lite lugnare med utvecklingen. Men att just ta det lugnare kanske också är utveckling?!

Robin hade många olika frågeställningar och listor för olika hur vi kan leda utan title. En fråga som jag fastnade för var just en fråga om utveckling:

* vad behöver du göra iår för att det ska bli ett ännu bättre år än det som varit?

En fråga som har fem svar som jag också ska börja använda varje dag var:

* Vilka fem saker behöver hädna idag för att jag ska tycka att det varit en bra dag när jag går och lägger mig?

Jag hoppas innerligt att Robin kommer tillbaka till Sverige och att du tar dig tiden och möjligheten att lyssna på honom. Tills dess kika på länken här och kika på ett klipp ifrån dagen

[/caption]

Karin hade beställt varsin goodiebag till Robin och hans assistent Jason fylld med rawfood härligheter som stod på deras rum när de kom. I påsen fanns ”raw food på svenska”fast på engelska, lökbröd, tamarimarinerad och torkade pumpa- och solroskärnor, energymix och vanilla dream raw cookies. Robin berättade att han gillade grejerna och funderade på att börja med raw food, när han så mig och Karin stå och prata om raw food;)! kanske blir ett semninarie lead with raw food nästa gång;)!

Robin med Lifevision teamet - Anders kikar fram

Recepten på snacksbollarna har du hör som vi myste med denna soliga underbart inspirerande dag med Lifevision och Robin.

Bollar à la Haglund

3 dl hasselnötter

1 1/2 dl russin

1-2 msk carobpulver ( är en kakaoersättning som du hittar i hälsokosten)

1-2 msk honung

en nypa salt

Kör hasselnötterna finhackade i matberedaren. Tillsätt russin och kör igen. Tillsätt salt, carobpulver och honung. Kör tills det blivit en smet som du kan rulla till bollar. Håller cirka 7 dagar i kylen och flera månader i frysen.

Kokosbollar med pepparmynta

3 dl kokos

2 dl solroskärnor

1/2 dl honung

10- 15 droppar pepparmyntsolja

Kör solroskärnorna finhackade i matberedaren. Tillsätt kokos och kör igen. Tillsätt pepparmynta och honung. Kör tills det blivit en smet som du kan rulla till bollar. Håller cirka 7 dagar i kylen och flera månader i frysen.

  1. wow min vackra ängel, vilken upplevelse :)) glad att du delar med dig, love ju

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..