Kurs i med Holistic i Helande föda

Pontus Kristensson är raw food ansvarig på Holistic och hade en briljant föreläsning i Göteborg i måndags. Kursen var om helande föda och dess magi samt andra viktiga delar i livet, som tankar, mening och motion. Kolla Holisticshär.

I morse läste jag Bamse för Saga. Det var den första serien som någonsin gavs ut 1973. Där står det att Bamse varje morgon tar en burk dunderhonung för att kunna gå ut i världen göra gott. Att vara världens starkaste- och snällaste björn! Så fungerar raw food för mig; det är ett verktyg för att kunna göra lite mer gott för mig själv och för andra personer.Jag provade att äta havregrynsgröt igår till frukost, och jösses, vilken märkbar skillnad det var! Att stå sig på havregrynsgröt är inget mot hur länge jag står om jag börjar dagen med en grön juice. Det är något som jag nuförtiden gör emellanåt, provar mina egna gamla uppfattningar hur olika maträtter/födoämnen egentligen fungerar för mig nu. Och det är så häftigt att reflektera över det, och återigen påminna sig om raw food:ens magi!

Pontus belyste verkligen det skriande behovet av att vi människor behöver bli mer medvetna om hur vi behandlar våra kroppar. Trots att media och samhället säger att ”så här ska ni äta” eller livsmedelsverket rekommenderar olika gram mjölk och ett antal skivor bröd, så hade  berättade Pontus sin del av sin verklighet. För vad som är sant för dig, för Pontus och för mig skiljer sig åt – och det kan vi bara veta – och sedan kan vi välja att leva efter det eller fortsätta i det liv som andra människor skapar åt oss.

Sätt dig vid ratten och se vad som är din dunderhonung så du kan göra mer gott i världen!

Your Power, Honey!

Erica

Long Live Life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..