Raw food & Yoga retreat på Mallorca

nov 8, 2010


Petra, Jivamukti lärare och jag älskar raw food & yoga - det kanske syns:)!


För en vecka sedan kom jag hem från fantastiska dagar på Mallorca. Jivamukti yoga och raw food retreat i solen! Magiska och transformerande dagar blev det. Är du nyfiken på att se hur vi hade det? Kika på bilder här. Det bästa är att Petra och jag redan har satt ett nytt datum i juni för en repris av retreatet på Caas Bernats.
Jag skrev på bloggen dagen innan retreatet. ”Jag vill dela med mig är den känsla vi vill förmedla under retreatet. Det är en känsla av att komma närmare sig själv och lyssna till sitt hjärta. Hur pratar ditt hjärta med dig? Hör du vad det säger? Följer du det?
Både yoga och raw food öppnar hjärtan och man kommer närmare sig själv. Att få äta hjärtöppnande raw food och utöva yoga i en miljö som andas liv och med andra som vill komma närmare sig själv, tar dig än närmare till vad ditt hjärta säger.
Råvarorna till retreatet är 100 % ekologiska och smakar sol – många utav är grönsakerna och frukterna är plockade direkt här på Mallorca. Vi köpte 15 kg apelsiner som verkligen smakar sol. Igår finrev vi apelsin choklad och gjorde cayenne & apelsinchoklad bitar. Det var UNDERBART! Jag lovar att det blir sådant på retreatet med -för detta retreatet är inne på att njuta och rena kroppen och sinne på samma gång! Njutning och Glädje!”
Läs ett inlägg på bloggen från en av våra dagar där!

Våga öppna dig

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »