Julmys och klädbytarkväll + recept raw ris a la malta

Julveckan fick en helt fantastisk start med ett härligt gäng med tjejer, som samlades en kväll för att ha julknytis och att byta till sig några nya kreationer till garderoben. Under hösten har jag rensat och rensat i min garderob så det nästan är tomt, så jag hade två stora kassar kläder med mig.

Min vän Malin, som var värdinna för kvällen, hade gjort en raw ris a la malta med jordgubbskräm. Malin var med förra året på en inspirationsdag med julmatstema och jag hade glömt av hur god ris a la maltan är. Och med hennes omsorg blev den ju ännu godare!

Raw ris a la malta

gör du så här: Blötlägg bovete under natten. Skölj av vattnet. Gör cashewgrädde. Rör ned bovete i grädden. Gör jordgubbssås genom att tina jordgubbar och mixa med blötlagda aprikoser och kanske en bit ingefära till en kräm, tillsätt vatten om så behövs. Servera tillsammans och dina smaklökar jublar!

Mitt bidrag till kvällens knytis var pepparmyntachokladbitar och hallon& carob remmar:).

Efter att njutit av maten, bokstavligt talat hälldes det ut kläder ur kassar i en gigantisk klädhög mitt på golvet. Jay – vad roligt vi hade! Det blev ingen huggsexa utan vi var mycket snälla i fördelning och önskemål;). Jag fick med mig en 5 fina plagg, och jag längtar till sommaren när jag får ha på mig den där fina prickiga klänningen som hittade hem till mig. Och jag är överlycklig att mina gamla paltor fick en bärare. Helt i linje med Raw food livsstilen – Reuse!

Julklappsplatsen med julgodis

Raw food loves Reuse!

Erica

Long Live Life

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..