Footprint- intressant test

Det känns som medvetenheten att minska sin ”fotsteg” eller avtryck på planeten om man säger så istället verkligen har ökat. Vi tänker till en extra gång innan vi bokar en resa, handlar, och ser om hela vårt sätt hur vi lever. Detta test är intressant att göra för att se hur stort ditt avtryck är!

footprint.se

What it measures

This quiz estimates the size of your ecological footprint

The Ecological Footprint Quiz estimates the area of land and ocean required to support your consumption of food, goods, services, housing, and energy and assimilate your wastes. Your ecological footprint is expressed in ”global hectares” (gha) or ”global acres” (ga), which are standardized units that take into account the differences in biological productivity of various ecosystems impacted by your consumption activities. Your footprint is broken down into four consumption categories: carbon (home energy use and transportation), food, housing, and goods and services. Your footprint is also broken down into four ecosystem types or biomes: cropland, pastureland, forestland, and marine fisheries.

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..