Äter mig runt i Ubud

Strawberry Sorbet

Det verkar kanske som om jag bara äter…. Och det gör jag! Äter mig runt Ubud. Och idag fick jag ett mail från Petrah som var på Ubud i somras som tipsade på ännu fler ställen att äta på…Det är bara att sätta tänderna i de ställena också;)!

Igår blev det en trerätters meny på Ubud Sari Health Resort. Jag började med desserten först- strawberry sorbet . Bara kött från young coconut och frysta jordgubbar som mixats. Så ljuvlig!

Spring Roll Raw food
Sen blev de dessa fräscha och krispiga vårrullar med en ananas sås – som jag satt och försökte lista ut ingredienser i med en intensiv hjälp av mina smaklökar.

Pasta Alfredo

Huvudrätten blev en pasta Alfredo – också den helt ljuvlig!

Sam with Pesto Pizza

Jag fick mig ett bett på Sams Pesto Pizza – det var tur att jag var så mätt annars hade han blivit utan;)

Turmeric Juice

Sam började med en turmeric juice – juice med gurkmeja. Vilken supershot! Glömde fråga hur de hade gjort den.

Snake Fruit

Tidigare på dagen hade vi varit på marknaden och köpt en frukt som heter snake fruit, som jag aldrig ätit förut. Skalet är precis som ett ormskinn och själva frukten smakar som honungsmelon men med äpple konsistens. Sagas favoriter Litchi hittade vi också och hon  blev alldeles lycklig av de små hårbollarna.

Saga loves litchi

Nu far det iväg till en Robinson Cruse ö där internet visst inte ska vara det bästa – så kika då och då för uppdateringar vad vi gjort där!

Passion for raw food

Erica

Long Live Life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..