Påskdessert

Påskdessert

Med värme och sol som visst ska komma till påsken enligt det väldigt pålitliga prognoserna så vill jag ha en jordgubbssorbet som påskdessert. Prova du med att njuta av en härlig jordgubbssorbet!

500 gram jordgubbar

2 msk mandelmjölk

3 msk lucumapulver

2 msk agavesirap/honung/ yaconsirap

toppa gärna med cacao nibs

Tina jordgubbarna i rumstemperatur i cirka 10-20 minuter. Kör dem i matberedaren tillsammans med mandelmjölken. Tillsätt övriga ingredienser och kör igen. Servera i söta skålar och toppa med cacao nibs. Bästa påskdesserten!

  1. Tack för tipset! Igår kom din bok Raw Delight på posten och det vattnades i munnen när jag bläddrade igenom. Wow säger jag bara! Vår familj ansvarar för desserten till påskmenyn och jag hoppas hitta något passande i din bok.
    Ha en härlig dag!
    Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..