Raw food

IMG_5697

Det blir en del om raw food och yoga i det här nyhetsbrevet, det mycket roligt som händer kring de båda!

I juni far jag till Mallorca för att upprepa förra årets succé tillsammans med Petra Wigermo på magiska Cas Bernats i Sollér. Det finns ett fåtal platser kvar om du skulle vara nyfiken på att själv uppleva kombinationen av raw food och yoga i en vidunderligt skön miljö!

Vi börjar varje morgon med en uppvaknande yogaklass, för att sedan njuta av solgul apelsinjuice och få mer inblick i raw food:ens värld. På eftermiddagen förfinar du din yogateknik tillsammans med Petra på uteterassen och blir i pausen serverade ljuvliga raw food desserter. Tid för vila och lugna stunder finns för att njuta av utsikten över havet och solnedgångar….

Läs mer om retreatet här!

I juli far jag med Hanna och Petter Larsson från Jönköping Närings -och Yoga center för att tillreda energigivande och närande rätter en hel vecka. Ashtanga yoga är den form som Hanna lär ut och hon är otroligt kunnig både inom yogans värld och näring. Som näringsterapeut delar hon med sig av sitt koncept ”Perfekt Hälsa” och guidar dig även i utvecklas inom din yoga.

Läs mer om retreatet här!

Även på Raw Life festival, Nordens största Raw food festival på Ängsbacka, kommer du kunna inspireras till yoga och uppleva kombinationen mellan de båda. Malin Berghagen och Magnus Lindroth finns där för att guida dig genom positioner, skratt och insikter.

Läs mer om festivalen här och anmäl dig till early bird” pris!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..