På min innergård gick jag omkring på Vilda gröna blad jakt och fann:
Nässlor
Smultronblad
Kirskål
Maskrosblad
Svarta vinbärsblad
Och lite röda tulpanblad…
Mer närproducerat, eko och gratis än så kan det inte vara. Gå ut på vilda blad jakt du med – din mat finns närmare än vad du tror:)!
Kul klipp på hur du gör en kirskåls smoothie är filmat och ligger på 365saker.se hemsida
Enkelt gör du så här:
Ta två nävar kirskål och halv honungsmelon (utan skal), lite vatten; lägger i mixern och brummar igång. Vips så har du en grön smoothie som ger dig superkrafter!
Go Wild! Go Raw!
Erica
Long Live Life!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli! ashtanga * yin * meditationfilosofi * pranayama * matinspiration Med Maria Boox, Erica Palmcrantz& Susanne Hovenäs Nytt, unikt samarbete mellan Maria Boox, Erica Palmcrantz & Susanne Hovenäs! Harmoni # Energi #...
Tack, jag har alltid vart lite osäker på vad man törs äta och inte men nu ska jag genast ut i buskarna! 🙂
Jag har en fråga angående tulpan. Min kollega påstod att man kunde äta tulpan så vi testade och den röda var sjukt god! Men sen har jag läst lite olika bud där vissa säger att det är giftigt, andra inte. Vet du?
Ha en finfin söndag!!!