Raw food i New York

Hi what’s new from New York!

Jag har precis kommit hem från en underbar helg i New York med en fantastisk man, Sam, varma sommardagar och helt helt underbar raw food. New York exploderar av raw food!

Och kan du åk dit, och njut!! Jag delar med mig av lite godbitar, vart du kan gå och du kan njuta likaså. Kika på länkarna, för menyer och adresser.

Ett ställe som har raw food som vi fick veta av en servitör på ett italiensk ställe, men som vi inte hann till, är Caravan of Dreams. Prova gärna och återkom till mig vad du gillade!

En restaurang som det känns som en stor lyx att gå till är

40 year Dessert

One Lucky Duck

One Lucky Duck ligger runt hörnet från Pure Food and Wine och är öppet från 9 på morgonen till 11 på kvällen. Vi hängde där en hel del, mumsade; raw oreo cookie icecream, knaprade sallader, drack kokosvatten, åt läckra chokladkakor, portobelloburgare ja, och mycket mer. One Lucky Duck, finns även på Chelsea Market som ligger nära Meatpacking.

Falafel & Tabouleh

Rawolution som ligger på gatan, East 12th st and ave A 3, som även har Rawolution i Santa Monica, Los Angeles. Där åt Sam en mumsig Pizza och jag en Big Matt. Vi fick inte plats med någon efterrätt men läskande riktigt kokosvatten. Mer om riktigt kokosvatten och annat kommer i ett inlägg men så länge köp INTE det som finns i tetrapaken.

Hi Rawoultion!

Den äldsta raw food restaurangen i New York, som vi inte hann till är Quitenssensce – de har suverän mat och till bra priser. De har öppet från frukost till middag! Jag har varit där tidigare och rekommenderar nachosen varmt och chiagröt till frukost. Bästa betyg läser du här!quitenssensce

Rawsoul, ska ha New Yorks bästa pizza och ligger i Harlem – nästa besök blir det pizza i Harlem.

BLT sandwich

Hamburgare

Magnesol - magnesium shot

Rockin Raw är en ny Raw food restaurang i Brooklyn, Williamsburg – söndag myste vi där och åt en brunch; BLT sandwich, pizza med lökringar, cheesecake, lucumachokladkaka och sjögrässallad. Vi började dock med en shot med magnesium, magnesol. Det blev helt klart i knoppen och jag kände mig superpigg!

Farmers Market finns runt om i stan. Min favorit ligger på Union Square där du även kan få en vetegrässhot. Jipiie!

Enjoying wheatgrass

Rullande Smoothie barer, rullar runt om i stan om du blir akutsmoothie sugen:)!

Smoothies on the go

Whole Foods har stort utbud av ekofrukt, grönsaker och massa goda raw grejer. Whole Foods ligger lite överallt i stan, kika här för att hitta den som är närmast dig.

Ja, New York är ett raw food mecka och det bara växer!

Tipsa mig gärna om du hittar något ställe som du vill rekommendera!

Greetings from the Big Apple

Erica

 1. Erica skriver:

  WOW, tack för tipsen!! Ska gå dit nästa gång i NYC:)

  Ha det helt underbart i det stora Äpplet!

  kram
  Erica

 2. och förresten! kolla in Fairway vid broadway/73 st. på andra våningen är det bara ekologiskt som gäller. de har dessutom en hel avdelning med hälsokost där jag hittat bästa protein-/supergreenpulvret från Vibrant Health. http://www.fairwaymarket.com/

 3. erica skriver:

  Sanna, du kommer ha det fantastiskt! Bara att köpa med sig mat från Whole Foods och äta frukost på hotellrummet är en lycka!
  Ha en underbar resa!
  Många kramar
  Erica

 4. Sanna skriver:

  Hej Erica
  Jag blir helt lyrisk när jag läser ditt inlägg ! Så härligt : )) Och vilket utbud !! Oj, oj, jag ska skaffa mig en NYC karta och pricka in alla raw-ställen så vi äta raw ute minst en gång per dag när vi är där : ))

  Kramis
  Sanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..