Julmys med Raw food by Erica & Stolt

IMG_4766

Julmys

MED RAWFOOD BY ERICA OCH STOLT

En lördag mitt i allt julstök vill Anna Asplund och Erica Palmcrantz Aziz, bjuda in dig och dina vänner till en skön eftermiddag. Här kan du ladda med ny inspiration för din yoga, din garderob och för hur du ska kunna fira en godare jul med mer raw food! Du får en läcker raw julcupcake och en mumsig smoothie och Erica kommer att berätta om hur du kan fira din jul godare och visa hur lätt du svänger ihop denna läckra cupcake. Det blir modevisning av Stolt kläderna (som det även är 20 % rabatt på denna kväll). Det finns många nya plagg som ännu inte hunnit upp på hemsidan ännu, så kom och fynda bland nya uppfriskande former och färger! Det blir massor av mingel och skönt häng. Och en överraskande smällkaramell som vi avslutar eftermiddagen med! Ung som gammal – du är hjärtligt välkommen till Julmyset.

Kläder och raw julgodis, böcker och superfoods finns på plats för försäljning – perfekta julklapparna!

Plats: Yoga Treats, Kastellgatan 22

Inträde: 70 kr

Tid: 10 december klockan 15-18

Anmälan: till annaasplund@yahoo.se och info@rawfoodbyerica.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..