Fika med Susanna Nova, temple of Spirited living

Mina älskade smycken

Livet är så annorlunda ibland, och det kanske är det vi människor gillar. Förändringen och kontrasterna. Förra tisdagen satt jag i en skön soffa med vackra Susanna Nova på Espresso House och det var som vi var inkapslade i en bubbla. Samtalsämnena varierade stort allt från att drömma drömmar, återkopplingen till moder jord, hur att vara en mamma i dagens samhälle ( när man kanske inte riktigt vill det som samhället vill att man ska göra…, gröna blad…. Susanna är en källa av visdom, besitter fantastisk kunskap om livets alla sidor och med en genuin närvaro är hon en världsbäst lyssnerska.

Och nu sitter jag på tåget till Stockholm för att göra lite olika grejer, mer om det i bloggen på torsdag:)! Nu vidare till dagens blogg.

Tillsammans med Mira har Susanna företaget Temple of Spirited living, läs mer om hela deras filosofi om magin att älska jorden på deras hemsida.

De skapar helt så vackra smycken i deras ateljé som blir som en symbol för dig mer eller mindre. Jag har fyra halsband, Sam ett och Saga ett. Och det är alltid som att kliva in i en magisk värld av böner när jag besöker deras hem/ateljé. För varje halsband är unik och bär med sig en bön, en önskan, en dedikation. Du kan få ett halsband specialdesignat för dig genom att låta dig ledas genom en ceremoni av Susanna eller Mira, som blir som en förlängning av dig själv. Läs mer här om hur det går till.

Mina halsband som jag bär varje dag ser du på bilden och alla har sin speciella bön.

1: Peaceful lotus – skapades av en guidade meditaion, en ceremoni med både Susanna och Mira. Mitt första halsband, som ger mig lugn och grundning.

2: Shimmering Forest – stenarna är för att ta ned stress och ta bort ledsenhet.  Inspirerade av det magiska skimmer som blir när vi fullkomligt tar in naturens skönhet. Dedikerad till omfamnande av moder jord och att kärleksfullt connecta med livet kring mig.

3: Bright Fire – med rosenkvarts sten som öppnar hjärtat. Inspirerad av när människor möts kring elden och delar sina historier. Dedikerat halsbandet till den visdomen som följer tribens möte kring lägerelden och som vi bär inom oss.

4: Bedoiun Dawn -detta blev mitt andra halsband. Jag kände att det var något nytt som skett inom mig och det ville jag manifestera för mig själv. Mira såg mig och såg halsbandet och jag blev förälskad. Halsbandet är dedikerad till glädjen för alla kvinnor i världen.

Halsbandet hänger runt min hals nu här på tåget och jag sänder ut en önskan till glädjen i alla hjärtan.

Susanna kan även tillreda utsökt raw food i ateljén. Tänk – låt dig guidas i en ceremoni och göra ett halsband och sen avnjuta raw food i otroligt vacker miljö. Just do it!

När du ändå är i Svenshögen säg hej till Åke och Tingting som odlar eko grönsaker, skott och har ett café med raw food mumsigheter, läs mer här.

Little me in the BIG town

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..