Låt dig bli lite mer du!

IMG_3544

För att kunna stilla allt det som försiggår i min hjärna, allt som jag vill skapa för mig själv och för andra går jag på lunchyoga. En stilla stund för mig, bara för mig. Där får jag chans att landa, själen connectar med kroppen och ger uttryck för sin dagsform. Kroppen är bostaden för vår själ.
Vår lärare pratade idag om mellanrummet som existerar, det mellanrum som finns mellan dina andetag, ja egentligen det mellanrum som existerar mellan allt. Det mellanrum är en mittpunkten ( en centrering ser jag det som i oss själva) och just mellanrummets ”namn” på sanskrit betyder på svenska fullkomligheten av verkligheten. Vi kan låta detta mellanrum expandera att utrymmet mellan våra tankar blir större. När vi låter detta utrymme expandera blir det än mer  fullkomlighet av verkligheten.

För mig är det i detta utrymme som vår önskningar, böner, vår glädje, kreativitet får chans att utvecklas. och även där lugn, kärlek och frid infinner sig.

Det är som att ha en full agenda hela dagarna och springa från olika platser, eller göromål och vi inte hinner stanna upp. Stanna upp så gott du kan när du kan. Sjunk in i dig själv, i ditt hjärtas önskningar. Vet du inte vad ditt hjärta önskar sig använda utrymmet att ta reda på det. Skapa utrymme!

Det är så jag ser raw food- det ger dig utrymme att expandera mittpunkten och uppleva fullkomligheten med verkligt. Du blir inte ”övermätt”, magen får vila, du skapar utrymme i din kropp/ cellerna med ren näring (så den inte måste jobba så hårt för att föra ut tokigheter som vi ätit), du skapar mer energi, du kanske blir mer connectad med vår jord och dina medmänniskor när du väljer ekologisk mat. Vad som sker med dig vet du och känner du bäst.

Tänk att våga på något sätt slänga oss ut i det okända, i det vi inte vet, i det ökade utrymmet av fullkomlig verklighet. Just det behöver inte vara att byta jobb, byta partner eller flytta det kan vara vardagssysslor/händelser som att titta mot himlen när du väntar på en kompis, spårvagn eller vad du nu än gör, istället för att ta fram mobilen och kika vad som hänt i cyberspace;). (  jag övar på detta;)

You are the best of being you!

Erica

  1. Inspirerande! Tack för att du delar dina insikter fina Erica <3 Keep Shining! /Klara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..