Len kanelröra på äppleskiva…

blev min frukost idag. Den blev inte så vacker så en bild blev det inte ( vill inte avskräcka dig;). Jag blundade, åt och njöt. Det är så skoj att se vad som finns och sen röra ihop något, oftast blir det gott. Så denna tidiga morgon när jag kom till min mobila kontorsplats, så fann jag på min del i hyllan i det gemensamma köket: Lite hampasmör, kokosolja, lite honungsskrap i bottnen på en honungsburk ( kom sen på att jag tagit med stevia, som jag föredrar, så det får bli nästa gång), kanel – röra runt. Smakade som en len pepparkaksröra. Bredde ut den på äppleskivor. Och satte mig i en soffa och tittade lyckligt ut över bord och stolar.

Hoppas din morgon blev en fin en!

Carpe Diem

Erica

Hampasmör innehåller tokigt mycket bra utav nyttiga fettsyror och aminosyror, kokosolja har antibakteriella effekter ( bra i virustider), kanel värmer upp inifrån och honung ger lite extra sötma och magiska krafter från bina.

  1. Vilda skriver:

    Låter härligt! Som jag saknar vissa varor…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..