Förening

My husband Sam

I det här nyhetsbrevet skriver jag om två retreats som kommer att finnas tillgängligt för dig att vara med på i sommar.

Det första som är sista helgen i juni är en helg med raw food och yoga. Du kanske har följt mig på mina tidigare raw food och yoga retreats i verkligheten eller på bloggen men det här blir den första gången på Borntorpet, dit jag länge velat åka själv. Och nu får jag det, tillsammans med min man Sam, som kommer att låta dig förena dig med dig själv genom olika asanas (yogaställningar).

Så varför jag ser raw food och yoga som en sådan synergi, en dynamik som uppstår när de båda förenas?  Yoga betyder förening. För att nå föreningen inom yogan så utövar vi olika asanas, andas, slappna av och mediterar. För att möjliggöra förening behöver vi ge oss bra förutsättningar. Det brukar gå hand i hand, när du börjar yoga blir din kost mer och mer ren och börjar du äta mer ren kost vill du lära känna dig själv mer och kanske börjar vecklar in dig i tokiga ställningar och sjunger knasiga mantran. Så är det som en liten indisk russin gubbe vi vill sluta med bara ett gult skynke och en matkåsa? Kanske inte men vad jag tror att varje människa vill i livet, är att lära känna sig själv på ett djupare plan och nå en förening med sig själv.  Att hela tiden vara mer och mer nyfiken på dig själv – där ser jag att båda yogan och raw food tar dig med på en resa där du upptäcker mer och mer om dig själv – silent awakening…..

I och med detta betyder inte att du måste praktisera yoga för att nå en slags förening. Du vet själv när du känner att du är till fullo förenad med dig själv, och när du är det, är du automatiskt fullt förenad med allt.

Det här kanske blev en lång utläggning men det jag vill säga är att Sam och jag ser framemot att träffa dig i sommar!

Föreningen finns om du tror på den, föreningen av att du är en unik, fantastisk människa som har något att ge till det vackra liv och plats vi alla delar.

United

Erica

Ps. Läs även mer om helgen på Masesgården 14-17 juni, där Sam har yoga och jag har föreläsningar om raw food, läs mer här. http://www.masesgarden.se/kurser/kursprogram/masesg%C3%A5rden/raw-food-och-yogahelg.aspx?dateId=3616

The Silent Awakening Retreat med Erica & Sam

Börja sommaren med glädje, kraft och energi och följ med under en helg där du få möta livet på ett nytt sätt med raw food skapad av Erica och yoga med Sam.

Erica bjuder in dig i raw food:ens magiska värld och delar med sig av din passion för den rena, glada maten. Tillsammans kommer vi prata om raw food; vad det gör för dig, hur du kan börja i din egen takt med raw food och varför raw food är mer en livsstil än bara ett sätt att äta och mycket mer.

Sam Aziz förgyller dina morgnar med yoga. Sam har sin bakgrund i ashtangayogan men är även inspirerad av andra yoga stilar. Yogan som Sam lär ut är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande.

Maten som serveras under retreatet är endast raw food och blir en blandning av vilda gröna blad, superfoods, läckra desserter och goda maträtter.


En dag på Silent Awakening Retreat:

Morgon: Yoga med Sam

kl. 9.00 – Frukost

kl. 10.00 – Föreläsning i raw food med smakprover och lunchen tillreds tillsammans

kl. 13.00 – 14 – Lunch

kl 14- 16 Egen tid

kl. 16.00 – 18 föreläsning samt tillredning av middagen

kl. 18.00 -19 Middags buffé

kl. 19.30 – 20.30 samling Frågor och svar dagen som varit samt kvällsmeditation

”Raw food och yoga tillsammans samverkar på ett vackert sätt och får dig att landa mer och mer i dig själv.”
29 juni – 1 juli 2012
Pris: 3100 Sek (inkl mat och boende)
Anmäl dig: shambalagatherings@gmail.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..