Raw food – ett lättare på 3 veckor

Raw food - ett lättare liv på 3 veckor omslag
Min tredje bok kommer efter påsk och den blir lika färgglad som ett påskägg och även lika gott hoppas jag.
”Raw food – ett lättare liv på 3 veckor” är en livsstils bok med ett tre veckors meny program. Du kan även göra  det 1,3 eller 7 dagars program som finns i boken. Boken är uppdelad på tre delar; en informativ del om kosten, harmoni mellan de olika delarna i livet och annat tänk kring maten. Den andra delen är om frågor som du kan ställa dig själv för att få en mer beständig livsstilsförändring och den tredje delen är recepten.

När jag coachat människor tidigare när de gjort en raw detox och en livsstilsförändring så har jag upptäckt att det uppstått många frågor på vägen. Och för att ge dig en chans att också kunna få svar på dina frågor kommer det att finnas möjlighet att delta i en ”Lättare Liv” coachningsgrupp tillsammans med mig och nio andra personer. Vi skapar ett forum tillsammans där frågor får ställas och där vi delar hur vår livsstilsförändring går. Du får stöd, svar på frågor och en supportgrupp med andra likasinnade.

Du kan redan nu föranmäla ditt intresse, genom att sända ett mail till info@rawfoodbyerica.se, skriv ” ett lättare liv” i titeln.

Du kan också redan nu förbeställa boken på bokus och adlibris:).

Long Live Life!

Erica

 1. Erica skriver:

  Åh tack fina Vilda!

 2. Vilda skriver:

  Åh, grattis!!!

 3. Erica skriver:

  <3!

  Kram
  Erica

 4. Hej Erica, bilden på dig med äpplet är såå vackert och vilken söt klänning. Nu längtar jag efter sommaren:-)
  Tack för all inspiration.
  Kramis Annakarin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..