RAW SILENCE Retreat 28-31 augusti 2012

RAW SILENCE

28 till 31 augusti på Solhälla Kursgård, Svenshögen.

All info finner du här på dennaMithila här:

Mitthila

I have found silence to be one of the most influential in all the spiritual tools available to us. We invite you to experience Raw Silence in a way that can introduce those of you who have never been in silence a longer time to understand and experience it in a gentle way.  For those who have silent retreat experience we will add a few challenges based on my experiences of working with and within silence. You will be guided individually before the retreat as to how to prepare based on your needs. We will introduce everyone to the practice and the food on the day of the arrival, and we will begin our retreat with a yoga practice and meditation that ends with us not speaking or making contact with each other in an active way until 3 days later. The retreat ends with a yoga practice and meditation that marks the end of our silence and our transitioning back into gentle conversation and interaction before we leave the retreat.

There will be daily opportunity to sit and meditate in silent communion with each other, but also that you are welcome to do your own yoga practice and extended meditations if it calls you as the day progresses in the common space for these activities. Erica and I will be there to hold the space so that you can make the most of your precious time in your inner work. I have been longing to create an opportunity like this and to share it with my dear friend Erica is a delicious bonus. We both look forward to our meditative actions of preparing food, sitting, walking, experiencing silent practice alone and with each other. We sincerely hope that you will join us.

At the end of the retreat I will speak about how to integrate silence into daily life as a continued practice for inner peace and harmony within and without. Keep the opportunity in your calendars open for Raw Silence.

Mithi with love…”

Erica om maten:

”Maten som du kommer att avnjuta under retreatets 4 dagar kommer vara raw food, för dig som gärna vill ha tillagad vegansk mat så kommer detta alternativ även att finnas som ett komplement.

Raw food ger dig utrymme att låta kroppen vila och fylla på med maximalt med näring. Läckra smoothies, fräscha nypressade juicer, lena chokladtryfflar och andra smakrika rätter får du uppleva med alla sinnen.   Magen kallas vår andra hjärna och på samma sätt som Raw Silence ger dig själv utrymme att möta vad som kommer i dina tankar, ger dig den raw maten med dess rena råvaror minimalt med ”störning” av vår andra hjärna. När magen är lugn så stillas även våra tankar och vi finner vägen närmare vår inre frid och kärlek.

Raw food är frukt, grönsaker, nötter, frön, alger, skott, groddar, torkad frukt,  kallpressade oljor, honung och superfoods samt vissa sädesslag som inte upphettas över 42 grader för att bevara maximalt med näring och levande enzymer.”

 1. Elena skriver:

  Hej kära Erica!
  Har ni lediga platser för retreat i August? Kan inte finna information, priser! Kan du var snäll och ge mig lite mera info, vill gärna vara med!!!

  Kram,
  Elena

  1. Erica skriver:

   Hej Elena!

   Jag har mailat dig och ser nu att hemsidan där du kan läsa mer samt registrerar dig ligger nere. jag har mailat Mihila som ska kolla på detta snarast!! Det finns platser kvar så, maila mig på info@rawfoodbyerica.se så sänder jag mer info där tills sidan är uppe!

   Kram
   Erica

 2. Vad ingår i det pris som nämns i ovanstående länk för jag utgår ifrån att övernattning inte inkluderas?

  1. Erica skriver:

   Hej Veronica! Jag har mailat dig om detta med:)!

 3. Intresserad! Vad kan det tänkas kosta?

 4. Jag vill gärna anmäla mig.
  Detta låter spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..