Uppdaterad agenda 2012 – Raw Silence

IMG_3026

Agendan är uppdaterad och kika på

Det finns ett 4 mars fåtal platser kvar till inspirationsdagen den 4 mars men desto fler till 13 maj, som kan vara lite långt fram. Heldagsinspirationen den 22 april, i Stockholm finns även några fåtal platser kvar till.

Och nu till det andra retreatet!

Raw Silence retreat 28- 31 augusti

Det andra som är under några veckodagar i sista veckan i augusti är ett tyst retreat. Du som tidigare har hört Vipassana vet vad det innebär. Ett retreat i full tystnad och denna gång i unik kombination med raw food. Datumet är 28-31 augusti och vi återkommer i nästa nyhetsbrev med plats (i närheten av Göteborg) och pris. Boka gärna in datumet redan nu i din kalender!

Det är i uteblivandet av orden som vi ofta finner nya ord, nya vägar – när det yttre pratet uteblir så blir det mer och mer uppenbart vad det är för konversation som pågår inom dig. Så att vara helt tyst är en gåva ( jag som är en babbelfia övar på att låta tystnaden tala för sig  själv;).  Min fina vän Mitthila är erfaren inom meditation och det var hon som fick inspiration att göra vårt ”Raw Silence” retreat. Läs gärna mer om Mitthila på http://www.mithila.co/.

Dessa dagar blir som en mental utresning som förstärks och manifesteras i kroppen av den renande och livskraftiga kosten, raw food.

Mithis ord om retreatet:

I have found silence to be one of the most influential in all the spiritual tools available to us. We invite you to experience Raw Silence in a way that can introduce those of you who have never been in silence a longer time to understand and experience it in a gentle way.  For those who have silent retreat experience we will add a few challenges based on my experiences of working with and within silence. You will be guided individually before the retreat as to how to prepare based on your needs. We will introduce everyone to the practice and the food on the day of the arrival, and we will begin our retreat with a yoga practice and meditation that ends with us not speaking or making contact with each other in an active way until 3 days later. The retreat ends with a yoga practice and meditation that marks the end of our silence and our transitioning back into gentle conversation and interaction before we leave the retreat.

There will be daily opportunity to sit and meditate in silent communion with each other, but also that you are welcome to do your own yoga practice and extended meditations if it calls you as the day progresses in the common space for these activities. Erica and I will be there to hold the space so that you can make the most of your precious time in your inner work. I have been longing to create an opportunity like this and to share it with my dear friend Erica is a delicious bonus. We both look forward to our meditative actions of preparing food, sitting, walking, experiencing silent practice alone and with each other. We sincerely hope that you will join us.

At the end of the retreat I will speak about how to integrate silence into daily life as a continued practice for inner peace and harmony within and without. Keep the opportunity in your calendars open for Raw Silence.

Mithi with love…”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..