Utlottning en bok Raw food på svenska

IMG_4065

Nytt för nyhetsbreven är att det varje månad lottas ut något kul. Denna månad är det boken ”Raw food på svenska”. Du kanske redan har boken men ändå vill vara med och tävla? Du gör så här: Gå in på min facebook logg, http://www.facebook.com/profile.php?id=674587151, och skriv på min vägg. Då kan du även sprida dina tips till andra glada personer som vill vara mer raw! Jag läser igenom alla svar där och drar slumpmässigt en vinnare. Saga får peka ut vem vinnaren ska bli, hon har ingen aning om vem du är och vad du skrivit. Så vinnaren är i händerna på vår dotter;). Jag sänder vinnaren ett meddelande och ber om adressen så jag kan skicka boken.

Frågan är: Hur gör du för att äta raw på vintern? Tävlingen pågår tom 19 februari.

Ps. Är du inte med i facebook, kanske du har en vän som är med och kan ”låna” deras profil.

 1. Erica skriver:

  Hej!

  Boken kan du köpa via adlibris och bokus, jag har för mig att de sänder utomlands. Annars kan du köpa den på engelska via amazon:).
  Delta gärna i tävlingen via min facebook logg!

  Kram
  Erica

 2. Jag skulle gärna vilja köpa Raw Food Boken på svenska
  o såklart vara med i utlottningen
  Men annars var finns den att köpa?
  Jag bor vintertid i Haag o har inte tillgång till svensk bokhandel
  men kan handla på nätet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..