Recept Coleslaw

mar 13, 2012

IMG_7821

Spetskålen har kommit och är krispigt fräsch och salladerna från Frankrike har kommit och pryder hyllorna i ekoaffärerna.
Men än så är det tag kvar tills det börjar prunka i jorden för oss här i Sverige. Till dess får vi fortsätta njuta av kålen. Prova att göra en läcker Coleslaw, som tillbehör eller som enkelrätt. Coleslaw:en håller en dag så den passar utmärkt till din lunchlåda.
Raw Majjo
2 dl cashewnötter
1 msk citron
2 msk vatten
en nypa salt
1 msk äppelcidervinäger
Mixa i till en krämig röra. Tillsätt eventullt mer vatten för att få majjon len och slät.
5 cm vitkål
5 cm rödkål
1 morot
Strimla fint och vänd samman med majjon. Mums!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

2 Kommentarer

  1. Mona Lehnberg

    Coleslaw
    Så god. Gjorden på spetskål den blev jättegod. Min man gillade den också. Då är det ett gott betyg.

    Svara
    • Erica

      Det är extra kul när det blir godkänt av man och barn:)! Jag vet precis hur det känns!
      kram
      Erica

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »