Spetskålen har kommit och är krispigt fräsch och salladerna från Frankrike har kommit och pryder hyllorna i ekoaffärerna.
Men än så är det tag kvar tills det börjar prunka i jorden för oss här i Sverige. Till dess får vi fortsätta njuta av kålen. Prova att göra en läcker Coleslaw, som tillbehör eller som enkelrätt. Coleslaw:en håller en dag så den passar utmärkt till din lunchlåda.
Raw Majjo
2 dl cashewnötter
1 msk citron
2 msk vatten
en nypa salt
1 msk äppelcidervinäger
Mixa i till en krämig röra. Tillsätt eventullt mer vatten för att få majjon len och slät.
5 cm vitkål
5 cm rödkål
1 morot
Strimla fint och vänd samman med majjon. Mums!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli!
MUDITA YOGA PÅ ÖSTERLEN SOMMARRETREAT 9–12 juli! ashtanga * yin * meditationfilosofi * pranayama * matinspiration Med Maria Boox, Erica Palmcrantz& Susanne Hovenäs Nytt, unikt samarbete mellan Maria Boox, Erica Palmcrantz & Susanne Hovenäs! Harmoni # Energi #...
Coleslaw
Så god. Gjorden på spetskål den blev jättegod. Min man gillade den också. Då är det ett gott betyg.
Det är extra kul när det blir godkänt av man och barn:)! Jag vet precis hur det känns!
kram
Erica