Skörde fest med inspiration i Alingsås med Goodinspiration

aug 23, 2012

Skördefest på Sagabiografen i Alingsås
Onsdagen den 26 september Kl. 18.30-ca 21.30
Äntligen! Vi är i gång igen!
En ny Shine On-kväll är här och Du är bjuden. Skörda nya kunskapsäpplen och inspireras av tre fantastiska föreläsare som gästar oss denna färgsprakande höstkväll. Vitaminboosta dig själv genom tips som renar och rensar både det inre och yttre och som ger plats för ny livskraft – en fest för hälsa och välmående.
Ge dig själv en skön må-bra-kväll där Du bjuds på fräscht tilltugg och goda drycker.
Du anmäler dig till: info@goodinspiration.se
Bekräftelse om plats kommer med vändande mail.
Pris: 300 kr/person. Betalas till bg 472-6543 efter bekräftelse om plats. Meddela ditt/era namn vid inbetalningen.
Begränsat antal platser. Anmäl dig redan idag!
Din anmälan är bindande. Ditt namn finns med på Shine On’s gästlista vid entrén.
Let it shine!
Magdalena & Martina
Shine On-kvällens föreläsare
”Detox i din vardag” Eva Rynmark Eva driver Nösunds Detox & Hälsocenter ihop med duktiga medarbetare/terapeuter. Hon är utbildad undersköterska, homeopat, hälsorådgivare samt hårmineral/metabolic typingterapeut. Hennes passion för alternativmedicin, vegetarisk kost, näringslära, örtmedicin, homeopati, immunbiologi startade redan på 70-talet. Eva berättar om vad detox är och vikten av att rena din kropp – en förutsättning för god hälsa. Följ med denna härliga kvinna på en resa fylld med inspiration av gröna drinkar och dess effekter. Dags att skörda naturens gröna gåvor!
”Myhavtorn – naturlig skönhet” Robin &Linda I den natursköna och vattenrika dalgången i Bollebygd har familjen Jo- hansson i generationer plockat bär och skördat frukt. Det är här de har sin odling med havtornsplantor och utvecklat sin nya kollektion med hudvårdsprodukter, tillverkade av de fantastiska bären. De positiva in- fluenser som havtorn har på människans kropp har sedan länge varit kända. Lokala råvaror används så mycket det är möjligt (bland annat bivax från Alingsås och rapsolja från södra Sverige). Robin & Linda be- rättar om ett ungt företags framväxt. De ger smakprov på vad som kan finnas i ditt badrumsskåp och ställer detta mot ekologiska alternativ, produkter som är så rena att de i princip kan ätas.
”Raw food by Erica” Erica Palmcrantz Aziz Erica älskar god mat och goda efterrätter till stora och små! Hon bjuder in dig i raw foodens magiska värld och delar med sig av sin passion för den rena, glada maten som är rik på smaker och fylld med livskraft. Hon berättar om raw food, vad det gör för dig, för vår jord och hur du kan börja i din egen takt. Raw food är mer en livsstil, än en trendig diet, där du inspireras att använda ekologisk mat. Erica syns ofta i media med massor av sköna recept och tips. Hon har också skrivit ett antal fantastiska böcker och är nu aktuell med nya kokboken ”Raw food – ett lättare liv på tre veckor”. Tänk att få njuta sig hela vägen till en lite lätta- re kropp – på alla plan! Inspireras av Ericas skördetips som ger mer energi, livskraft och välbefinnande i ditt liv!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »