Agenda och Utlottning

Red Salad @Shanti Som

11-14 Första utbildningstillfället Raw Life Education

1-4 november Andra utbildningstillfället för Raw Life Education

9 november Allt för hälsa mässan i Stockholm

12 november Wellness Day på Stena Line

18 november Heldagsinspirationskurs i Göteborg, läs mer här

29 november – 2 december Tredje utbildningstillfället Raw Life Education.

 

 

Höstens start av utbildningen till Raw Life Educator är fulltecknad. Datum för vårens och sommarens utbildningstillfällen är redan bestämda och anmälningar har börjat komma in till de starterna redan nu. Vill du ha mer information om utbildning säng ett mail till info@rawfoodbyerica.se och skriv Raw Life Educator i ämnesraden så kommer ett mail med mer info till dig.

 

Månadens utlottning är just en plats på kursen den 18 november ( ett värde av 1300 kr). Skriv på min vägg varför just du behöver/vill bli mer inspirerad till raw food i ditt liv.

Som vid tidigare utlottning så hjälper Saga mig att välja en utav er som vinner utlottning. Vinnaren får ett meddelande via facebook. Du som inte har facebook kanske kan ”låna” en kompis konto för att delta i tävlingen eller sända mig ett mail, så lägger jag ut dina ord på väggen. Vinnaren i utlottning dras den 20 oktober.

  1. Jag vill lära mig det mesta och det bästa om rawfood. Inte famla bland alla olika skolaor,gå på kurs hodn Erica som jag sett på hälsomässan och tänkt , åh vad jag skulle må bra av detta sätt att vårda kropp och själ.

  2. Hej,
    Jag vill bli vinnare av en inspirationsdag för att jag vill bli inpspirerad till att förverkliga min dröm om ett B&B i Rawfood anda och på så sätt inspirera andra till denna fantastiska livsstil och erbjuda bra alternativ vilket B&B ala Rawfood är.
    /Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..