Angripen

Whats on the menu??

Vi var på en solig semester i Spanien och min hemsida blir angripen. När detta har hänt tidigare har jag blivit stressad och försökt göra allt för att återställa den. Jag vet inte om det var solen eller distansen till vardagen som gjorde att jag kände ” jag är inte min hemsida”. Det är en förlängning av mig men det är inte jag. Det var inte jag som hade blivit angripen.  Tillbaka i Sverige blev det fixat med skydd och ”sanering”av sidan.  Tacksam för att skydd som finns för elaka baciller som hackar in sig i datasystem. Det fick mig att tänka på vårt eget skydd – vårt immunförsvar. Vad kan du göra i höst för att inte bli angripen av någon som nyser på dig på spårvagnen? För blir vi sjuka så blir det ju faktiskt vi som blir angripna. När näsan rinner och huvudet dunkar av förkylningen är det inte lika lätt att tänka ” jag är inte min förkylning”?

Boosta med antioxidanter från bär, superfoods, gröna blad som håller ditt skydd starkt och solidt. Och kom ihåg – syrade grönsaker som håller tarmbakterierna i trim. Som du kanske läst tidigare – vårt immunförsvar börjar faktiskt i tarmen. Minst en matsked surkål eller andra syrade grönsaker hjälper dig att klara av du skulle bli angripen.

 

När vi reser lusläser jag menyer för inspiration och för att hitta raw alternativ eller att göra en egen kreativ måltid av vad som redan finns på menyn. Riktigt glad blev jag när vi hittade ett ställe som heter ”Loving Hut”i Marbella, som serverade gröna juicer, raw zucchinipasta med soltorkad tomat sås och raw brownie. Ofta blir det så när vi reser, vi hittar ett ställe som vi gillar och går dit både för lunch och middag. Toppen i värmen var också att de sålde kombucha där. Perfekt törstsläckare från ett spanskt kombucha bryggeri.

 

You can drive the best from the worst, by your attitude to it.

Erica

Long Live Life!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..