Event och sköna hösttips

Skördefest Alingsås

 

 

Senaste månaden har jag fått vara med på olika event och tänk vad glad jag är att jag träffat så många fantastiska personer.

Skördefesten som Good inspiration anordnade i Alingsås fyllde Saga biografen och tillsammans med Eva Rynmark och My havtorn inspirerade vi 126 kvinnor och fyra män till att tänka på hur vi kan bli mer medvetna och göra mer medvetna val om hur vi lever, vad vi smörjer in oss med och vad vi äter.

Jag rekommenderar varmt att besöka myhavtorns hemsida och prova deras produkter. Detsamma gör jag med Eva som driver Nösunds hälsocenter – du kan åka till henne en dag, en helg och bara bli omhändertagen på bästa sätt och bli serverade underbar raw food. Kom ihåg att ta hand om dig i höst och smörj in dig med underbara oljor, boka in en dag hos Eva och börja göra gröna smoothies och mumsiga snacksbollar som du hittar recept på nedan.

 

Kommande event som är ett öppet event i Göteborg är Fairtrade som bjuder in lokala bananodlare från Eucador  och jag finns med och visar recept vad du kan göra för goda recept med banan! Läs mer här.

Se Myhavtorns hemsida.

Eva på Nösunds Detox center på Orust

Och glad är jag att kunna sprida att det finns raw food att njuta av på Raw food baren i Göteborg och mumsiga snacksbollar på Ecocoffe. Äntligen kan jag äta någonstans utan att behöva undra, ställa fråga, lusläsa menyer – det är bara att gå in och beställa och hela jag ler!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..