Raw food som livsstil- klädbytarkväll

Raw Afternoon tea party

 

Du som följt mina nyhetsbrev och kanske läst mina böcker har nog förstått hur jag sprider att raw food är mer ett sätt att leva än bara ett sätt att äta. Så istället för ett födelsedagskalas när jag fyllde år bjöd jag in till ett ”Raw afternoon tea party” i kombo med en klädbytar kväll. Med magen fylld av sju olika sorters kakor hoppade vi in i den höga högen med kläder som var sugen på en ny ägare.  Snygga kläder som hittade till nya glada tjejer och resten av kläderna samlades in och lades på Emmaus låda, så denna eftermiddag blev förhoppningsvis glädje också för den som inte har chans att köpa egna kläder. En sådan dag är bara win win för alla.

Så ett höstmys tips är att samla dina vänner med de kläder som inte längre gör någon nytta in din garderob och kanske får bli glädje till någon annan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..