Jag är grå

okt 25, 2013

20131024-233137.jpg
Jag är helt enkelt grå. Jag är varken svart eller vit. Jag är varken 100 % eller inte hundra procent. Det behöver inte vara allt eller inget för att man ska älska raw food. Vad det hela handlar om är att landa i sin egen kropp, för var stund.
För det mesta blir det ändå raw food för mig. Men ibland inte. Och jag tänker inte så mycket på det. Ungefär som jag säger till de personer jag coachar – det är ju bara mat. Men en större medvetenhet hur maten känns i kroppen, låt din kropp avgöra vad som är det bästa för dig.
Jag fick frågan om jag äter ägg eller mjölk produkter. Och jag det gör jag. Om det är det som känns bra för mig just då.
Citatet:
”En sund själ i en sund kropp”
säger allt.
Men vad som känns beständigt idag kan vara annorlunda imorgon. För mig är att leva med raw food, att maten ska vara en del av ett skönt flöde i livet. Ibland är livet ruggigt oskönt, och ibland helt otroligt magiskt. Med intentionen i att göra varje val ifrån en klarhet inom mig, oavsett vad någon annan tycker, det är att vara 100 % mig själv. Och det är det enda vi kan vara – 100 % oss själva.
Detta är min respons på alla de blogginlägg som senaste veckan har postats jorden över om att raw food är död kontra raw food är mer levande än någonsin. Några människor har pustat ut och nu blivit ”tillåtna” att äta lagad mat, några har känt sorg för att de har hängt upp sina liv på någon guru som nu säger att de äter lagad mat, några har blivit arga etc etc etc.  Det hela känns som något jippo, var tog hänsynen till varje individs känsla vägen?
”Be yourself, everyone else is already taken”
I love it!
I love to be 100 % raw.
I love to be 91,73 % raw.
I love to be 54,9 % raw.
I love to be………..
Erica
 
…..and I love to eat…….:)!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

6 Kommentarer

  1. Milea

    Jag älskar det här inlägget – av så många skäl. Särskilt slutet!

    Svara
  2. Ulrika

    Good enough?

    Svara
  3. Ulrika

    Det skulle vara ett hjärta efter good enough… Kram

    Svara
  4. marie

    Hej
    Bra skrivet.
    Mvh Marie

    Svara
  5. Rupert Horngacher

    Hej Erica och tack för Dina ord! Det finns tillfällen där man måste tyvärr kompromissa och det blir lagad mat emellanåt. Nu blir det ändå mer sällan, för om välbefinnandet skall styra och det måste det, blir väldigt konstigt annars, så vinner Raw food.
    Och TACK än en gång för den fantastiska veckan i Triopetra som min fru och jag fick uppleva som Dina matgäster. Vi tänker ofta och gärna tillbaka. Hälsningar Rupert och Gun-Britt

    Svara
  6. Anita

    Det är så skönt att äta det som känns rätt. När jag började med raw food för flera år sedan, pressade jag mig till att vara 100% och det var inte roligt. Nu blir det oftast raw för jag blir mycket mer hungrig när jag äter kokt mat…

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »