Årets första julbord har vi mumsat igenom på sista dagen utav det första tillfället på Raw Life Education. Vilka dagar, vilka fantastiska människor! Det är så härligt att träffa likasinnande och att få bjuda in dem i hela raw food världen. Solhälla en vacker plats som gör det möjligt för oss att bubbla in oss helt och fullt med mat, möten och alla andra delar i livet.
Många goda maträtter åt vi oss igenom, intressanta föreläsningar av Åke och Johanna och en skön yoga från Sandra Ferm och framför allt gemenskapen.
Raw torkade pepparkakor
Årets marsipankreationer
Intressanta tester som Johanna genomförde av hur enzymer fungerar för nedsmältningen av mat samt hur ph-värdet är i olika vätskor. Evian vann, synd bara att flaskan är i plast.
Kunniga Johanna från sporteopathy.com
Sprakande grön lunch som även kunde ”wrappas” in med vitlöksdressing
Helt tyst var det ute i matsalen när det var fikapaus. Vi som grejade i köket undrade vad som hade hänt och fann Pernilla undervisa i en minimassage paus. Underbart!
Nya kreationer i köket. Denna gång svängde jag ihop ett lakritssmör till våra fika kex.
Snart ses vi igen på Solhälla! Jag längtar.
Tusen tack från mitt hjärta för dessa dagar, ni alla som var med inspirerar mig tusenfalt. Tack assistenterna för låååånga dagar i köket och mycket skärande och hackande och förstås till superduktiga Kristfrid Warner som är assisterande lärare och köksansvarig. Och passa på att gå Kristfrids julgodis kurs. Ett måste för de bästa raw godsakerna- läs mer här!
Gratitude
Erica
0 kommentarer