Vilka dagar

nov 5, 2013

Årets första julbord har vi mumsat igenom på sista dagen utav det första tillfället på Raw Life Education. Vilka dagar, vilka fantastiska människor! Det är så härligt att träffa likasinnande och att få bjuda in dem i hela raw food världen. Solhälla en vacker plats som gör det möjligt för oss att bubbla in oss helt och fullt med mat, möten och alla andra delar i livet.
Många goda maträtter åt vi oss igenom, intressanta föreläsningar av Åke och Johanna och en skön yoga från Sandra Ferm och framför allt gemenskapen.
20131105-201922.jpg

Raw torkade pepparkakor

20131105-201950.jpg

Årets marsipankreationer

20131105-202018.jpgSaffrancupcake

20131105-202051.jpg

Intressanta tester som Johanna genomförde av hur enzymer fungerar för nedsmältningen av mat samt hur ph-värdet är i olika vätskor. Evian vann, synd bara att flaskan är i plast.

20131105-202124.jpg
20131105-202153.jpg

Kunniga Johanna från sporteopathy.com

20131105-202234.jpgSprakande grön lunch som även kunde ”wrappas” in med vitlöksdressing

20131105-202320.jpg

20131105-202412.jpgHelt tyst var det ute i matsalen när det var fikapaus. Vi som grejade i köket undrade vad som hade hänt och fann Pernilla undervisa i en minimassage paus. Underbart!

20131105-202439.jpg

Nya kreationer i köket. Denna gång svängde jag ihop ett lakritssmör till våra fika kex.

20131105-202502.jpg
Snart ses vi igen på Solhälla! Jag längtar.
Tusen tack från mitt hjärta för dessa dagar, ni alla som var med inspirerar mig tusenfalt. Tack assistenterna för låååånga dagar i köket och mycket skärande och hackande och förstås till superduktiga Kristfrid Warner som är assisterande lärare och köksansvarig. Och passa på att gå Kristfrids julgodis kurs. Ett måste för de bästa raw godsakerna- läs mer här!

Gratitude

Erica
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »