Agenda våren 2014

IMG_9037

 

Söndagen den 13 april – Heldagsinspiration i Göteborg.

En heldag då du kan få chansen att förkovra dig i raw food. Jag delar med mig utav drygt nio år med raw food och visar hur du lätt kan få in raw food i ditt liv och du får smaka på massor utav härlig raw food mat! Läs mer och anmäl dig HÄR

Tisdagen den 15 april – Raw food inspiration i Vuxenskolans regi – läs mer på sv.se/goteborg eller anmäl dig via telefon.  031-707 18 00.

 

Raw Life Educator

Vårens tillfälle är uppdelat på två omgångar, (17/4-21/4 första delen, 28/5-1/6 andra delen).  Idagsläget finns 5 platser kvar till vårens start. För mer information kika här eller sänd ett mail till info@rawfoodbyerica.se.

Sommaren är en intensiv på 10 dagar. Även till sommarintensiven har anmälningarna börjat komma in och vi tar endast in 15 personer, så vill du har mer information redan nu och boka in din semester för att förkovra dig inom raw food är datumen 7-16 juli.

IMG_8509

Raw Silence – ett tyst meditationsretreat med raw food och meditation. Mithila & Co och Raw food by Erica genomför i år igen den unika möjlighet att kontemplera i fem dagar och inta undergörande mat. Läs mer och anmäl dig här.

Jag vill också passa på att tipsa om en workshop som en av mina elever vid Raw Life Education, Kristina Svensson och Kristfrid Warner, som är assisterande lärare på utbildningen arrangerar. Vilken chocolycka för dig som vill lära mer om magisk raw choklad!

raw

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..