Månadens Utlottning – Breathe armband

20140127-125741.jpg

Jag är så himla glad att få dela med mig utav detta vackra armband till en utav er. Min vän och medförfattare till ”The New Art of Living Green” Susanne Hovenäs som var initiativ tagaren till Andningens dag den 3 februari, har skapat från sin eget hjärta och kreativitet ett armband som varje dag påminner mig om att andas. Månadens utlottning är ett armband handgjort utav Susanne. Dela med dig utav ditt bästa tips för att påminnas att andas i vardagen påwww.breathenow.se

 

20140127-125857.jpg

 

Framsidan till vår bok som publiceras i april – mer om den kommer på bloggen, facebook och Instagram.

 1. UtlottningInn m att andas , att bli påmind.
  Att ta 5 minuter då och då under dagen med att andas.
  Djupa andetag, känn med en hand på magen. Försök att vara i andetaget.
  Att vara i andetaget i 5 minuter är ibland svårt, tankarna far iväg, för varsamt med bestämt åter till att vara i andetaget.
  Mitt tips om att komma ihåg andetag.
  Hälsningar Petra-Sara

 2. Varje morgon när det är dags att stiga upp, ligger jag en stund och andas i samma rytm som i sömnen. Avslutar med ett riktigt djupt andetag, sätter mig upp i sängen och möter dagen. På kvällen är det ett sätt för mig att komma till ro. Jag tänker mig att varje andetag fyller upp en kroppsdel i taget som slappnar av. Svårt att hinna med hela kroppen innan man somnar!

 3. Andas gör vi ju oftast omedvetet så att just bli medveten om det är oerhört viktigt. Att bestämma sig för särskilda tillfällen/platser under dagen som man stämmer av hur man faktiskt andas så man får in medvetenheten är mitt tips. När du vaknar, står och vänta på bussen, när du kommit in på jobbet och hänger av jackan osv…. När man väl börjar bli medveten så går det sedan lättare att faktiskt styra andningen till att bli hälsosammare för en – för oj vad vi kan påverka oss själva och hur vi mår med andningen 🙂

  Hilsen/anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..