Du är född för att du är värdefull

Erica workshop

”Du är född för att du är värdefull” sa vår prinsessa här hemma 6,5 år, en dag som inte var så där ljus inombords för mig. En sådan dag som jag kände att livet var pustigt, trist och jämngrått. Det fick genast de mörka molnen att skingra sig och låta ljuset åter träda in. Vi är här, varje individ, på denna jord för att vi är värdefulla, för att vi har ett budskap att förmedla. Vi blir inte alla presidenter, åker till månen eller får nobelpriset, men vi alla har ett värde att dela med oss utav till andra. Jag tror att då vi får chans att dela med oss utav oss själva då växer vi inombords, vårt värde ökar både för andra och oss själva. Helt enkelt för att dela med sig utav sig själv är en av de finaste handlingarna vi kan göra och jag kan bara citera Mathama Gandhi igen. ”The highest purpose of all is service to others”. Då vi delar med oss blir det dubbelglädje.

På bilden delar Kristfrid Warner (assisterande lärare på Raw Life Education) och jag med oss utav våra raw kunskaper på Raw food festivalen i Mundekulla tidigare i år. Jag är så oerhört tacksam för att få möjlighet att dela med mig av raw food till dig och andra människor. Tack.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..