Månadens utlottning ”The Green Smoothie Miracle”

1620870614-1

 

Vill du veta massor om gröna smoothies? Du kan du vara med i månadens utlottning. Skriv på Raw food by Ericas fanpage varför du behöver mer inspiration för att komma igång att dricka de gröna härligheterna?

Vi drar vinnaren i slutet av augusti.

 

bild

En grön lycka är att de gröna sköningarna går att beställa på café. Min jobb boost blev denna dag en Green Mango från Condecco som finns i Göteborg. Yes!

 

 

  1. Hej, jag är kär i mina gröna drinkar. Nu försöker jag frälsa familjen med, med blandade resultat. Det vore intressant att testa och få insperation från ”riktiga”recept och inte bara mina egna ”man tager vad man haver recept” (kan jag säga att jag har slitit ut två blender sedan i november) Jag är beroende av mina gröna drinkar och önskar att min familj blir det med. Kram till dig och tack för all inspiration!

  2. Just den inspiration jag behöver, lätt att äta lite mycket annat under semestern.
    Det märks så snabbt på kroppen, knoppen och energin!

  3. Jag kör samma gröna smoothie hela tiden (spenat, selleri, avokado, ingefära o vatten) och det börjar bli lite ”tjatigt”????. Behöver inspiration ????

  4. Jag försöker att äta äta så grönt och alkalsikt som möjligt det mår min kropp bra av och på så vis kan jag även reducera min värk i kroppen. Jag dricker ofta gröna smoothie till frukost men skulle gärna vilja ha lite mer tips så jag kan variera:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..