På gång i höst

Om några dagar deltar jag på apotek och egenvårdsmässan i Kista. Läs mer här.

Sedan blir det i bokmässan i september, mässa i malmö i oktober och såklart allt för hälsa mässan i november.

Under hösten blir det tyvärr inga en dagsinspirationskurser runt om i Sverige pga min växande mage men mycket annat kul händer som jag uppdaterar dig med via inspirationsbrev och blogg, och jag får hoppas att jag får chans att träffa dig på någon utav mässorna som jag kommer att finnas på!

Raw Food med Erica Palmcrantz Aziz BAKA

Foto: Bianca Brandon-Cox

  1. Hej erica!

    Tack för inpirerande föredrag på mässan idag.
    Du bjöd på bollar och lovade ut recept,
    hur får man tag på det?

    Mvh monica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..