Utlottning – Vinn Raw Smink från RMS Beauty

IMG_5564.JPG

Vill du fortfarande har kvar den solkyssta tonen som kanske börjar blekna något nu när hösten tar vid?

Sköna, mjuka och de ger en känsla utav att man inte har något smink på sig. Det ser även ut som ett ”second skin”. För huden ”äter” ju också så lika viktigt vad vi äter är det vad vi tar på vår hud. Så jag är jätteglad för att fått chans att testa både en krämig rouge, en concealer och ett vackert läppglans, som idag gör premiär i Naturligt Snyggs webbshop. Du kan vinna en bruit bronzer som gör att du fortfarande ser solkysst ut! Vi har tre stycken till utlottning:)! Skriv på Raw food by Ericas fanpage om ditt bästa sommarminne.

Läs gärna mer om sminket på Rms Beautys hemsida.

Vill du bli återförsäljare utav Raw Smink maila erika@amlabeauty.com

IMG_5566.JPG

Kan bli din!

IMG_5568.JPG

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..