ANNONS

Nytt välgörande Kokosvatten

/

IMG_6092.JPG

Jag gillar kokosvatten! Rätt kokosvatten! Jag är ganska kräsen med att inte dricka vilket kokosvatten som helst. Min favorit är ju förstås att dricka direkt från den gröna kokosnöten, skördad på plats någonstans söderöver. Så det är en lyx att få ta del utav kokosvattnets välgörande effekter trots att jag befinner mig långt ifrån Bali, Thailand eller någon annanstans där kokosnötter växer som klasar i kokospalmen och den hackas upp med en stor kniv. Ecos kokosvatten smakar fräscht, uppfriskande och nästintill som direkt från en kokosnöt. Det ännu mer lyxiga är att den kommer i en chokladvariant – som att dricka en chokladkaka. Perfekt som ”lördagsgodis”! Lördagsgodis som bygger upp kroppen, inte bryter ned den. Läs gärna mer på Ecos hemsida, om du vill veta mer!

Ecos skördar hållbart dessa unika och utsökta ”Maphrao Num Hom kokosnötterna hos små familjeplantager i sydvästra Thailand. Kokosnötterna skördas vid 6 månaders ålder då de är som rikast på de många näringsämnen. ECOS använder ingen askorbinsyra eller smakämnen, som de flesta andra märken av kokosnötsvatten, utan är en 100% ren och naturlig produkt från kokosnötpalmträdet, känt som livets träd.

Smaka de naturligt förekommande tonerna av vanilj, kola och mandel.

Ecos kokosnötsvatten är en mycket bra källa till en mängd olika mineraler så som kalium, kalcium, fosfor och natrium. Dessutom innehåller Ecos också näringsämnet cytokinin, vilket forskare tror kan spela en viktig roll för människors hälsa, tex genom att minska risken för cancer men också att det kan ge en varaktig och bestående anti-aging effekt. ECOS kokosvatten är alkaliskt vilket hjälper kroppen till ett högre pH värde. Detta stärker kroppen på många sätt och motverkar sjukdom, åldrande mm.
Ecos kokosnötsvatten är också den mest perfekta sportdryck eftersom den är proppfull av kalium och elektrolyter vilka är viktiga för kroppen, speciellt för återfuktningsförmågan. Ecos ger mycket bra och naturlig energi. Den höga halten av kalium minskar också risken för kramper och hjälper till att reglera blodtrycket samt hjälper njurarna i sin utrensning och mycket mer – Ecos ÄR den perfekta drycken!!

Ecos innehåller även antioxidanter. Detta är ämnen som hjälper till med att befria kroppen från fria radikaler och stimulerar positiv celldelning. Ecos kokosnötsvatten ger din hud, ditt hår och dina naglar en ungdomlig lyster med långvarig effekt.

Ecos är en naturlig isoton och rent kokosnötsvatten har använts som en intravenös vätska för att rädda människors liv under operation och vid svåra fall av uttorkning.

Vi hoppas att du tar dig tid och tittar runt på hemsidan. Vi tipsar dig gärna om ”Om Ecos-Ecos i jämförelse” och ”Intressanta fakta”. Under ”Intressanta fakta kan du läsa om bland annat Cytokininer och, förmodligen den minst förstådda ”super näringen”, medellånga triglycerider. 

Varje del av kokosnöten används på ECOS produktionsanläggningar, vilket ger mervärde högre upp i distributionskedjan och hjälper dessa små familjeföretagsplantager i Thailand. Detta är mycket viktigt för ECOS, ”Focus på Etisk Praxis” och focus på miljön.

TILLSAMMANSGÖRVI SKILLNAD 

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00