Agenda November 2014

IMG_6113-0.JPG

Nytt för november månad är men som vi smygstartade redan med i helgen på mässan i Malmö, Natural Products Scandinavia är Raw Food by Erica Superfoods samarbete med Dagsmeja. Dagsmeja har hjärtat i det ekologiska och är ett grossistföretag med säte i Göteborg. Samarbetet kommer göra att du lättare ska kunna få tag i superfoods med hög kvalité nära dig. Är du återförsäljare och är nyfiken på superfoods och andra produkter i Dagsmejas sortiment, sänd in din förfrågan på order@dagsmeja.se eller kika på deras hemsida.

IMG_6114-1.JPG

Den 6-9 november är det också dags för den årliga Allt för Hälsa mässan!

Du finner mig på Kokpunkten på lördagen den 8 november klockan 12- 12.30.

Se länk och på Boktorget på söndagen klockan 14.45- 15.15. Ytterligare en tid är inbokad på Kokpunkten under söndagen – håll utkik på facebook där jag kommer att dela den.

Erica verktyg_RawFood5_9006

Foto: Anna Hult

Efter det är agendan fullt inställd på slutförandet av två kommande böcker – ”Kickstarta med Superfoods – effektiv och sund viktminskning” som kommer i januari 2015 och boken ”Rawsome” som publiceras i maj 2015. Perfekt till glassäsongen, eftersom den boken är fylld med hur du kan skapa raw glassar, mylkshakes, smoothies och juicer hemma!

Sen börjar en helt annan agenda, någon gång i december. I december beräknas vårt andra barn komma till världen…Ingen bokbebis denna gång, utan en liten person som växer inuti mig….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..