Julklappsutlottning

nov 30, 2014

Det blir juletider även här även i inspirationsbrevet!
En hel hög med julklappar för dig att vinna. Skriv vad året 2014 bär med sig för erfarenhet/lärdom som du kan ta med dig in 2015 på Raw food by Ericas fanpage.
Vinnaren drar vi i slutet av december månad, så får du fira julen lite längre. Som vanligt drar vi vinnaren slumpmässigt
Istället för att skicka julgåvor till samarbetspartners till Raw food by Erica skänker vi som vanligt pengar till Göteborgs Stadsmission; och sänder er alla varma tankar!
 Julklapp nummer 1) Argan olja från märket D’ARGAN – ljuvlig argan olja med en fräsch och syrlig doft av grapefrukt. Bästa oljan för torr hud. Just den här har en doft utav fräsch grapefrukt.
20393804-origpic-b090cb
 
Kroppsolja med arganolja, 100% naturlig med en frisk doft av grapefrukt. Innhåller drygt 50% äkta arganolja samt aprikoskärneolja, jojobaolja, sojabönolja, eterisk olja av grapefrukt. Producerad i Marocko.
-Arganolja är en miljövänlig 100 % naturlig produkt
-Arganolja bidrar till att hindra ökenspridningen
-Arganolja främjar kvinnors företagande i Marocko
Arganoljans vårdande egenskaper är kända över hela världen och oljan kallas ibland ”Liquid Gold”. Arganolja, som också benämns Maroccan Oil, tillverkas av argan spinosa trädets nötter som bara växer på ett litet område i sydvästra Marocco.
Använd  till hela kroppen och du kommer snart att märka hur välgörande den är.
Julklapp nummer 2) Breathe / earth armband– min kära vän och medförfattare till boken ”The New Art of Living Green” Susanna Hovenäs, är grundaren till andningens dag den 3 februari, som har blivit en dag som uppmärksammas över hela jorden. Susanne har skapat de vackra armbanden.
20140127-125741.jpg
Breathe Now – andas och du lever!
Det här är ett armband som påminner dig om andningens kraft, en kraft du ständigt bär med dig och som hjälper dig att leva ditt bästa liv. De blå pärlorna symboliserar för luften som du andas och guldpärlan det rika liv en medveten andning ger dig varje dag, i varje ögonblick.
Earth – är ett specialdesignat armband som Susanne gjorde inför vår bokrelease i New York och som kom med goodie bagen till de som var där.
Nu lanseras armbandet EARTH som vill påminna om att välja det hållbara i vardagen. Det kan vara att köpa den ekologiska mjölken, ta cykeln till jobbet i stället för bilen eller att  börja källsortera. Enkla val som lämnar gröna fotavtryck efter sig och som gör skillnad för vårt klimat och Moder Jord. De gröna träpärlorna symboliserar en grön och frisk jord och guldpärlan den vinst vi alla får när vår jord mår bättre.
Läs mer här om du vill köpa de fina amrbanden.
IMG_6092.JPG
Julklapp nummer 3) Ecos kokosvatten  – vill också vara med på julklappsutlottningen med sitt härliga kokosvatten. Ladda om, ladda nytt!
6 förpackningar av naturellt kokosvatten och 6 förpackningar av chokladen finns också under Raw food julgranen.
Ps. snabbaste chokladpuddingen – blanda chiafrön i ert chokladkokosvatten. Låt stå tio minuter och strö lite kokospalmsocker över. Huuuur gott som helst!
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

4 Kommentarer

  1. Jeanette

    Hej!
    Vill gärna ha chansen att vinna. Min erfarenhet för 2015 är att våga säga ifrån, att våga stå för den jag är och inse att min egna känsla är vad jag främst ska sätta främst och/eller iaf lyssna på för att känna efter vad jag vill. =)
    Lycka till såhär i väntans tider och god jul. =)

    Svara
    • Erica

      Tack Jeanette!
      Du är med i utlottningen:)
      Kram
      Erica

      Svara
  2. Inger Harmark

    Min lärdom av 2014:
    Vara stilla i mitt inre – vänta – samarbeta!

    Svara
    • Erica

      Tack för att du delar!
      Du är med i utlottningen:)
      Kram
      Erica

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »