Julklappsutlottning

Det blir juletider även här även i inspirationsbrevet!

En hel hög med julklappar för dig att vinna. Skriv vad året 2014 bär med sig för erfarenhet/lärdom som du kan ta med dig in 2015 på Raw food by Ericas fanpage.

Vinnaren drar vi i slutet av december månad, så får du fira julen lite längre. Som vanligt drar vi vinnaren slumpmässigt

Istället för att skicka julgåvor till samarbetspartners till Raw food by Erica skänker vi som vanligt pengar till Göteborgs Stadsmission; och sänder er alla varma tankar!

 Julklapp nummer 1) Argan olja från märket D’ARGAN – ljuvlig argan olja med en fräsch och syrlig doft av grapefrukt. Bästa oljan för torr hud. Just den här har en doft utav fräsch grapefrukt.

20393804-origpic-b090cb

 

Kroppsolja med arganolja, 100% naturlig med en frisk doft av grapefrukt. Innhåller drygt 50% äkta arganolja samt aprikoskärneolja, jojobaolja, sojabönolja, eterisk olja av grapefrukt. Producerad i Marocko.

-Arganolja är en miljövänlig 100 % naturlig produkt
-Arganolja bidrar till att hindra ökenspridningen
-Arganolja främjar kvinnors företagande i Marocko

Arganoljans vårdande egenskaper är kända över hela världen och oljan kallas ibland ”Liquid Gold”. Arganolja, som också benämns Maroccan Oil, tillverkas av argan spinosa trädets nötter som bara växer på ett litet område i sydvästra Marocco.
Använd  till hela kroppen och du kommer snart att märka hur välgörande den är.

Julklapp nummer 2) Breathe / earth armband– min kära vän och medförfattare till boken ”The New Art of Living Green” Susanna Hovenäs, är grundaren till andningens dag den 3 februari, som har blivit en dag som uppmärksammas över hela jorden. Susanne har skapat de vackra armbanden.

20140127-125741.jpg

Breathe Now – andas och du lever!

Det här är ett armband som påminner dig om andningens kraft, en kraft du ständigt bär med dig och som hjälper dig att leva ditt bästa liv. De blå pärlorna symboliserar för luften som du andas och guldpärlan det rika liv en medveten andning ger dig varje dag, i varje ögonblick.

Earth – är ett specialdesignat armband som Susanne gjorde inför vår bokrelease i New York och som kom med goodie bagen till de som var där.

Nu lanseras armbandet EARTH som vill påminna om att välja det hållbara i vardagen. Det kan vara att köpa den ekologiska mjölken, ta cykeln till jobbet i stället för bilen eller att  börja källsortera. Enkla val som lämnar gröna fotavtryck efter sig och som gör skillnad för vårt klimat och Moder Jord. De gröna träpärlorna symboliserar en grön och frisk jord och guldpärlan den vinst vi alla får när vår jord mår bättre.

Läs mer här om du vill köpa de fina amrbanden.

IMG_6092.JPG

Julklapp nummer 3) Ecos kokosvatten  – vill också vara med på julklappsutlottningen med sitt härliga kokosvatten. Ladda om, ladda nytt!

6 förpackningar av naturellt kokosvatten och 6 förpackningar av chokladen finns också under Raw food julgranen.

Ps. snabbaste chokladpuddingen – blanda chiafrön i ert chokladkokosvatten. Låt stå tio minuter och strö lite kokospalmsocker över. Huuuur gott som helst!

 

  1. Hej!
    Vill gärna ha chansen att vinna. Min erfarenhet för 2015 är att våga säga ifrån, att våga stå för den jag är och inse att min egna känsla är vad jag främst ska sätta främst och/eller iaf lyssna på för att känna efter vad jag vill. =)
    Lycka till såhär i väntans tider och god jul. =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..