Green Smoothies – Victoria Boutenko till Sverige

Känner du för att kickstarta med gröna smoothies kan du göra det med och du kan gå ned till affären idag för att inhandla det du behöver för en eller tre dagars kickstarta med gröna smoothies.

IMG_5964.JPG

IMG_5966.JPG

IMG_5965.JPG

 

IMG_5967.JPG

Vill du lära allt om gröna smoothies från den riktiga ”Green Smoothie Queen” följ med mig till Mundekulla och ett retreat med självaste Victoria Boutenko 8-14 juni.

International Green Smoothies Retreat, 8-14 juni, 2015 ( Läs mer på Retreatet på denna länk.)

Victoria Boutenko and the Raw Family!

Unikt tillfälle!
Victoria Boutenco erbjuder sin enda kurs i Europa på Mundekulla för fjärde gången. Vi känner oss hedrade att en av världens främsta Raw food experter och upphovskvinna till ”Green Smoothies! kommer till oss. Detta är ett unikt tillfälle att ta del av de senaste rönen inonom området. Victorias bok ”Grönt för livet” har sålt 15000 ex i Sverige Läs mer 

Inspiration till ett hälsosamt liv!
Ge dig själv och din kropp den omvårdnad ni förtjänar under en vecka på vackra Mundekulla med Victoria Boutenko – drottningen av gröna smoothies och författaren till succéboken Grönt för livet! Med på retreaten finns även hennes dotter Valya och sonen Sergei som under sin uppväxt blev botade från astma och diabetes när hela familjen ändrade sin kost till raw food. Tillsammans har familjen hållit retreats över hela världen och hjälpt hundratals människor att läka och rena sina kroppar och gett inspiration till ett mer hälsosamt liv. Under veckan kommer vi få njuta av närande gröna smoothies och raw food som tillagats av ekologiska och till stor del närproducerade grönsaker, bladgrönsaker och frukt.

Dagliga föreläsningar erbjuder..
• Att avgifta kroppen
• Kroppens förmåga till självläkning
• Att stärka ditt immunsystem
• Raw food med liten budget
• Vilda ätliga bladväxter 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..