Månadens Utlottning – boken Kickstarta

IMG_6208.JPG

Blir boken Kickstarta!

Skriv på Raw food by Erica s fanpage på facebook. Varför du behöver kickstarta!

Vinnaren drar vi i slumpmässigt i slutet utav månaden.

 1. Hej! Är inne på din sida någon gång ibland och kikar och fastande nu för din bok och tävlingen som pågår, kändes som riktad mot mig. Jag har tyvärr under alltför lång tid sagt till mig själv att jag ska ta tag i min vikt och att jag måste gå ner i vikt. Det blev extra tydligt när till och med min läkare sa att min stora mage är som en tickande bomb. Tyvärr så är det lättare sagt än gjort för mig. Jag försöker i liten takt nå framåt mot mitt mål men faller ofta dit på sötsaker och onyttigheter. Men har kommit på att detta till stor del också beror på att jag inte har så bra och nyttiga alternativ hemma. Jag skulle verkligen uppskatta en bok som din nya bok då den skulle kunna hjälpa mig framåt och hoppas att den skulle ge mig bra och användbara alternativ till hälsosammare måltider.

 2. Jag behöver verkligen kickstarta, dels för att jag
  är trött och hängig, dels för att jag är överviktig
  och har värk i hela kroppen. Jag har juicemaskin,
  en kraftfull mixer och en Magic bullet. Om jag får
  denna bok i min hand också så kan det väl bara
  bli en riktig kickstart på 2015

 3. Jag har fastnat i gamla mönster när det gäller mat och hälsa och nu vill jag inte vara en rundis, utan istället bli en sundis:)

 4. Jag har fastnat och går ej ner till min trivselvikt trots strikt diet. Behöver något nytt och sunt då jag är 51 år och i klimakteriet som troligtvis ställer till det för mig… !!??
  Din bok skulle vara en stor gåva och hjälp för mig att få igång flödet i kroppen igen så den både detoxas och samtidigt blir slankare! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..