Välkommen Liv

Decembers inspirationsbrev blev aldrig utskickat. Kvällen den 29 december tänkte jag sätta mig ned när resten av familjen somnat för en stund för mig och Mr Mac. Då började värkarna komma. På morgonen var vår dotter Liv född.

Livet med en liten alldeles ny person börjar ta form. En liten människa som bara ligger där och utstrålar närvaro och kärlek, och behöver all omvårdnad och omtanke.

IMG_6201.JPG

Nu finns jag där för henne och resten utav min familj, om uppdatering på bloggen blir lite mer sällan, mailen kommer lite i efterhand men vad som är så bra är att Instagram kan uppdateras med daglig inspiration på någon minut, när jag går här hemma och fifilurar i köket. Så följ mig gärna där (rawfoodbyerica) eller på facebook ( där det ju också går så käckt att dela samma inlägg som delades på Instagram – säger bara; teknikens under).

Här är några bilder från veckorna som varit på Instagram:

IMG_6189.JPG

Äpple paj på fem minuter med en botten av havregryn ( ej raw), mandelmjöl och dadlar och sen äpplen körda i matberedaren.

 

IMG_6207.JPG

Paranötsyoghurt med päron, valnötter och yaconsirap.

IMG_6220.JPG

Grön Juice <3

IMG_6233.JPG

Raw Pizza med en botten av mandelmjölksrester, bovete, linfrön och pizzaörter.

IMG_6183.JPG

Sesammjölk toppad med goji och incabär.

IMG_6280.JPG

Frysta bananer, raw cacaopulver, mandelmjölk som mixas och toppas med mullbär och sötade cacao nibs. Våfflan är glutenfri men i boken Rawsome får du recept på en en raw variant av våffla.

Blissed and blessed

Erica

Ps.

Ett boktips till alla är en bok som heter ”The Continuum Concept” av Jean Liedloff. Det är en bok som beskriver hur vi som spädbarn får vår grundtrygghet och tillit till livet.

Ett tips om du bor i Göteborg och går i väntans tider på en liten; gå en kurs med Matildas Profylax.

Hon guidar och visar hur du med din andning kan skapa lugn och den bästa förlossningen.

LOADING..