Yogagames – yoga loss i Göteborg!

mar 19, 2015

Sam Aziz 1

Foto: Katarina Di Leva

 
”24-26 april arrangeras Yoga Games the Nordic Yoga Conference för femte året i rad på Svenska Mässan i Göteborg. Varje år har eventet växt bra och vårt mål med väldigt nöjda besökare och deltagare verkar uppfyllas. Vi försöker hela tiden förnya och bredda med olika presentatörer och inspiratörer i schemat samtidigt som vi jobbar med att öka totalupplevelsen med bland annat större Hälsomässa, live musik och positiv atmosfär. Under 2015 fortsätter vi med förra årets nyhets med en gratis Drop In sal samt utökar Hälsomässan ytterligare för att kunna erbjuda fler utställare plats.
Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt få fler att upptäcka yogans härliga värld.
Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare. Dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare.
Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela Hälsomässan är öppen med gratis entré.”
Vill du ha lite rabatt på din biljett på Yogagames? Anger du koden: EricaRawFood, ger den dig 300 kr i rabatt vid bokning av minst både lördag och söndag.
Läs mer här på Yogagames.se
Sam har ett yinyoga klass på söndag eftermiddag 16:30
”Klassen är en lugn, återhämtande och meditativ yogaform, där du vill slappna av muskulärt. Effekten är att du kommer åt och stimulerar din bindväv på djupet och du kommer att utveckla en djupare kontakt med dig själv.”
Tidigare på söndagen 09:30 har jag en föreläsning om:
Raw food <3 Yoga = förening (Studio 3 Föreläsning)
”Raw food – kosten som är växtbaserad och inte upphettas över 42 grader har blivit mer en livsstil än bara ett sätt att äta. Under denna föreläsning vill jag förklara vad raw food är, hur det har blivit mer än livsstil men främst dela med mig utav den mer andliga aspekten utav raw food; hur den kan främja ”spiritual awakening”, helhetstänket kring raw food som livsstil och hur raw food och yoga blir en vacker synergi tillsammans.”
Erica verktyg_RawFood5_9006
 

Foto Anna Hult

 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »