ANNONS

Veckans Instagram

/

Vårsol och vår vindar. Vackert att följa årstiderna. Denna tiden är som ett litet paradis av gröna skira blad som sticker upp för oss raw lovers. Kom ihåg de vilda busiga bladen i din dagliga gröna – det ger dig extra vårenergi!

IMG_6881.JPG

Förra veckan stod jag mestadels i köket för att skapa recept inför vidarutbildningen på Raw Life Education och det blev några instagram bilder från en dag när jag gjorde cupcakes. Vi kommer att sjunga in våren ordentligt till helgen på Solhälla på den första utav våra vidareutbildningar för  Raw Life Education. Att återigen se flera utav de som tidigare gått utbildningen ska bli så otroligt härligt. Vi kommer att inspirera varandra, äta gott, fylla på med mer kunskap och dela livet.

IMG_6892.JPG

En av mina workshops under helgen ska vara inriktade på anti candida kost. Ett mycket intressant ämne det där med candida tycker jag. Det har varit en liten utmaning att skapa raw treats med ytterst lite sötning från yacon, stevia och xylitol men jag hoppas att deltagarna kommer att gilla de små söta cupcakes ( med en galet god frosting utav bland annat kokossmör och irish moss) lika mycket som jag.

För det är tufft att hålla en snäv kost om man inte får njuta utav några söta små treats tycker jag;) så det blir lyx med cupcakes.

IMG_6913.JPG

En liten extra lyx som jag toppade mitt gröna te med i veckan var mandelmjölksfluff. Har du en höghastighetsmixer är det bara att köra snabbt ett tag så blir det ett fluff överst i kannan. Ta det försiktigt med skeden och toppa med. Snyggt och läckert!

I söndags fick jag även möjlighet att dela med mig utav raw food <3 yoga på Yogagames i Göteborg. Det var otroligt fint att se så många där som ville lyssna på hur jag ser dessa två som en förening mer om detta kommer i månadens inspirationsbrev som är ute om några dagar här på bloggen.

Men nu tillbaka till köket för att se vad för slags nötostar som jag kan hitta på med min kladdiga irish moss pasta.

Springtime

Erica

Ps. Irish moss är en alg som används som ett förtjockningsmedel. Den köps i ruskor som blötläggs från 8-48 timmar och sköljs otroligt noggrannt till eventuellt sand försvinner och havslukten också försvinner. Ruskorna kan du mixa med lite vatten för att skapa en irish moss paste som går att tillsätta till mousser, krämer, dressingar, smoothies etc.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00