10 år med Raw – ”Dare to let your dream come through!”

Dare to let your dream come through!

IMG_5819.PNG

Desgin by Saga Aziz

Nästan på dagen är det 10 års sedan jag kom hem från min kusin Jinjee och hennes familj. 10 veckor med raw, ekologisk och närproducerad mat och i deras energi förändrad mitt liv för alltid. Varje jag sänder jag dem tacksamhet och även en tacksamhet att jag får möjlighet att sprida vidare den raw energin.

Ojai-mars-07-074-e1274864086213

Jinjee fick mig att börja drömma igen och våga låta drömmar bli sanna. Hon är en fantastisk kvinna, mamma, entreprenör, raw goodess och för mig en källa till ”never ending ” inspiration. Läs om Jinjee och thegardendiet.com och låt dig omfamnas av Jinjee du med, klicka här.

Bilden är från en av våra morning walks andra gången jag var och hälsade på dem i Kalifornien. Då bodde dem i underbara samhället Ojai – ett mekka för hippies <3. Vi är båda gravida, jag med Saga och Jinjee med sin yngsta av fem barn.

Mycket har hänt under dessa år. Mitt liv kan faktiskt delas in i ett ”före” och ett ”efter” liv. Kanske låter konstigt men så känns det för mig. Klart den ”gamla” delen och mönster finns kvar i mig men efter en så pass lång tid har jag landat i en mix mellan det gamla och det nya som känns fint för mig. Att välja raw är ett naturligt val för mig, ingenting jag tänker på, visst kan det hamna annat på min tallrik men raw är min intention.

Det jag har förundrats över under åren, och som jag också fick dela med mig utav på min föreläsning på Yogagames, är hur jag ser på maten som en vibration, en energi. Visst proteiner, kolhydrater och fett är viktigt men vibrationen i maten. Det som vi kanske inte alltid kan mäta men faktiskt se (se bilden) är den som fascinerar mig.

Jag kommer att skriva ett längre inlägg om mina 10 år med raw food där jag kommer att dela med mig mer om vad som hänt med maten och med livet. Stay tune!

IMG_6922.JPG

 

 Det här inspirationsbrevet skulle landat i din inkorg ( och på bloggen) för drygt en vecka sedan men men… Men med en liten bebis, och en urhärlig vidareutbildning på Raw Life Education, läs mer här och se bilder,  förra helgen så sprang tiden iväg och mysstunderna med Saga & Liv och sömnen ( den lilla man får ha ha!) har blivit heliga som jag vårdar ömt. Snart flyttar de hemifrån!

Celebrate Life!

Erica

”Raw food can help us into superconductors of not only the electrical energy, but of the Cosmic Energy. In this way, they help us enhance our sensivity to the Divine”

Gabriel Cousens

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..